Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 25. lokakuuta 2008

Inspiroidu #26

Tällä kertaa piti käsitellä kuvaa ronskein ottein. Minä päädyin tälläiseen mosaiikkiin, vai onkohan tälle parempi termi olemassa?
Olen todella tyytyväinen tähän leiskaan, se onnistui mielestäni hyvin. Harmillista kyllä se ei tule kovin hyvin esille kuvassa. Olen hionut jokaisen ruudun reunat hiomapaperilla ja kääntänyt ne kynää apuna käyttäen kaartumaan reunoista hieman sisäänpäin.
Siirtokuvan oli alunperin tarkoitus sijoittua ruutua alemmas, mutta se tipahti käsistäni juuri tuohon missä se nyt on. En saanut sitä enää siirrettyä, joten siinä se nyt on!

Tykkäsin haasteesta todella! Toinen leiska samasta inspiraatiosta on täällä.

Haaste # 26

KUVAN KÄSITTELEMINEN RONSKEIN OTTEIN / Pikkuhelistin

Haasteen ideana on ottaa valokuva kunnon käsittelyyn. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa, mitä kuvalle voi fyysisesti tehdä. Voit repiä kuvaa tai leikata sen moneen osaan. Viilalla tai hiekkapaperilla voit hioa siitä pelkät reunat tai koko kuvan taustan, jolloin hiomaton kohta korostuu. Voit piirtää valokuvan päälle tai rajata siitä tussilla jotain oleellista, maalata kuvaan koristeita tai kirjoittaa siihen tekstiä. Ole rohkea ja leiki kuvien kanssa, tällainen ronski käsittely tuo työhön särmää!

10 kommenttia:

 1. Tykkään! :) Hyvä kuva, sopii tosi hyvin tämä leikkaus - 'ruututyyli'. :) Hieno! Pitää itsekin joskus kokeilla, kun vain tulisi sopiva kuva vastaan.. ;DD

  VastaaPoista
 2. Upeasti olet toteuttanut työn!

  VastaaPoista
 3. tosi hieno! mä kans aattelin et voisin kokeilla tota ruudukkoa, kun joskus löytää hyvän kuvan.

  VastaaPoista
 4. Hauskan eläväinen leiska, hieno!

  VastaaPoista
 5. Hieno sivu, kuva on just soppeli ruuduttamiseen. Tykkään myös sivun yksinkertaisuudesta..

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva. Tulee mieleen sellaiset puupalikat, joissa on kaikilla eri puolilla kuvat ja palikoita kääntämällä saa yhtenäisen kuvan. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Kivat heppameiningit!

  Muuten oletko muuttanut Blogilistalle blogisi osoitetta? Seuraan blogeja sitä kautta ja multa on mennyt monta sun postausta ohi...

  VastaaPoista
 8. Ihana, tykkään kovasti. Yksinkertainen mutta moniuloitteinen. Tulisipa itsellekin vastaan kuva joka tähän tekniikkaan sopisi.

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin sopii leikkaaminen ja muu käsittely tälle kuvalle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.