Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 25. lokakuuta 2008

Moi mä oon Emppu!

Inspiroidu haasteesta innostuneena tein eilen vielä toisenkin leiskan. Tässä on kuvaa käsitelty ronskilla otteella, mutta digitaalisesti.
Käytin tässä uusia Sassafrass Lassin papereita jotka tilasin Crafticasta. Tykkään! Ja sitten harjoittelin jonkun lanseeraamaa "pikkuhelistinmäistä" nauhan käsittelyä. Lisäksi kuvassa on piilojournaling.Leiska kertoo siitä että meidän Elmo ei vielä puhu. Hän sanoo Moi sekä muutamia muita sanoja, mutta viittoo ja elehtii niin että tulee useimiten ymmärretyksi.

Ilmoittauduin mukaan intohimona skräppäys viikonlopun Vuoden Skräppääjä -kilpailuun. Yhtenä arvosteluperusteena on suomalaisuus ja se aiheuttaa päänvaivaa. Minusta on aika hauska osallistua vaikka en varmasti ole suomalaisen skräppäilyn kovinta kärkeä. Hehee!

Muoks. luin tuolta kisan nettisivuilta että mukaan on ilmoittautunut vain 14 kilpailiaa. HUI! Muilla on ilmeisesti kovepi itsekritiikki. Olenkohan mä ihan niin kuin ne onnettomat laulajat Idolssissa. :D Aiheutan myötähäpeää kanssa kilpailijoissa.

3 kommenttia:

  1. no tällä leiskalla et ainakaan aiheuta mitään häpeää "kanssakilpailijoissa"! tää on aivan mahtava! ja kiva nähdä toi kuvan käsitteleminen ronskisti noin tietokoneenkin avulla. itse kun en sitä osaa, eikä meillä kai mitään kunnon kuvankäsittelyohjelmaakaan ole...

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava, monipuolinen leiska!!

    VastaaPoista
  3. Hieno sivu. Tykkään väreistä ja Pikkuhelistin-nauhasta. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.