Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 11. lokakuuta 2008

Syksyn hehkua -huovutushaaste
 Huovutusta


Risulinnun pesässä on meneillään huovutushaaste, johon osallistun näillä ruskan värisillä pikku lompsilla.

Tein näitä ihan ekaa kertaa ja noiden metallisten nipsujen laittaminen oli aika haasteellista. Ensin kokeilin pihdeillä litistää metalliosaa suoraan villan ympärille. Se oli tuhoon tuomittua. Sen jälkeen kuumaliimasin reunaan nyörin jonka ympärille litistin metallia. Katso alin kuva, tulos on epäsiisti, ehkä jopa ruma.

Toiseen lompakkoon kuumaliimasin nyörin jonka kuumaliimasin metalliosaan. Jätin siis tuon litistelyn kokonaan tekemättä. Tulos on siistimpi, mutta nyt ongelmaksi tulee epäsiisti sisäosa, koska liima ei luonnollisesti pysy sille tarkoitetussa uomassa.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin tykkään näistä syksyisistä palleroista. Ja mainitsen vielä että huovutus osuuden tekivät meidän nuoret. Mun täytyy tuota omaaosuuttani vielä treenata.

3 kommenttia:

 1. Kivat kukkakot. En osaa antaa mitään vinkkiä pussukan suun kanssa, kun en ole koskaan moisia valmiskehyksiä asentanut edes kankaalle.

  VastaaPoista
 2. Siis kukkarot :) Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Täältä pääsinkin tänne huovutushaasteeseesi eli ilmoituksestasi että olet saanut haasteen tehdyksi. Risulinnun erillisestä linkityksestä tulee vain kuva.
  Kukkarosi ovat tosi viehättäviä.
  En ole koskaan yrittänyt laittaa tuollaista lukkolaitetta, mutta voin kuvitella että se oli hankalaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.