Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 13. tammikuuta 2009

Minä kun muutkin.

Arvatkaa kuka aikoo viikonloppuna skräpäyttää wannabe polaroid kuvilla? Kyllä, minä! Olen ihastunut näihin. Tai jos olisin Jenkki, I would LOVE these.





Ja sitten vaan yksi sievä kuva meitin rinsessasta.

10 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet askarrellut ja skräppäillyt! Nämä kuvat on tosi kivoja, saat varmasti upeita juttuja näistäkin.

    VastaaPoista
  2. voi sviddu mikä viiksivallu toi tane on :LOL: Manu hymistelee täällä että nyt senkin TÄYTYY saada kasvattaa viikset (ehkä olen jokusen kerran kieltäny, tuosta tulee ihan jonku himoköyrijän näkönen)

    Oliko se niin että ootte sillon 25. pvä poissa maisemista?

    VastaaPoista
  3. Hahaa :D Eikö Himoköyriä viiksivallu ole positiivista kuitenkin? Sellaista niin kun TOSI miehekästä ;)
    Njoo, mutta sillon 25 päivä ei olla enää kotosalla. Mutta jos sulla on tiukka paikka niin voin kyllä kertoo mistä löydät vara avaimen, en kyllä tässä tosin.

    VastaaPoista
  4. Moikka! Oli todella kiva tavata eilen tampereella, toivottavasti sulla oli hurjan mukava viikonloppu (ja sait ne keskeytymättömät yöunet =)). Pidän peukkuja kilpailuun sulle!

    VastaaPoista
  5. olipas kiva nähdä ihan livenä. :) ja odotan innolla kuvia sun töistä mitä teit viikonloppuna.

    VastaaPoista
  6. Helöy! Oli kiva tavata! Postaas se kilpailuleiskakin niin saa taas ihailla perhosia :) Ja sun pitää nyt keksiä joku projekti missä voit käyttää niitä kaikkia kuviosaksia!

    VastaaPoista
  7. Nämä polaroidit näyttivät livenä vielä paremmilta. Oli kiva nähdä!

    VastaaPoista
  8. Oli hauskaa tavata! Eikös aleta järjestää pienempiä skräppitapahtumia myös täällä meidän nurkilla! Laitan sulle sähköpostia lähipäivinä(tai -viikkoina, riippuen kuinka nopeasti aika juoksee...) tavallaan juuri tuohon liittyen.

    VastaaPoista
  9. Kiitos mukavasta seurasta.. Minäkin haluaisin sen kilpailusivun nähdä paremmin, kun ei ehtinyt sieltä workshopista melkein edes äänestämään.. Ja tietty olis kiva nähdä se palkintokin.. :)

    VastaaPoista
  10. Oli mukava jutustella ja nähdä launtaina. Laita ihmeessä kisatyö näkyville, niin päästään ihastelemaan. Toivottavasti nähdään sitten helmikuussa, mukavaa reissua ennen sitä!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.