Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 19. toukokuuta 2009

Hermanni pupu

Saanko esitellä uuden perheenjäsenemme, Hermanni pupun. Hän on ranskanluppakorva uros. Ja erittäin ihastuttava. Etsimme tällä hetkellä kahta rankanluppakorva naarasta, että jos sellaisia sattuu löytymään etelä-suomesta niin ei muuta kuin viestiä tänne päin.

Tässä kuva vapputipuista, jotka alkavat olla jo ihan vähän kanan näköisiä. Niille on kasvanut jo oikeita sulkia höyhenien tilalle. Vielä tosin emme tiedä ovat ko ne kanoja vai kukkoja.

Kevät on meillä hyvinkin kiireistä aikaa. Eläimille tehdään laitumia ja uusia ulkoilu paikkoja, pihaa kunnostetaan ja samalla yritetään saada tätä taloa valmiiksi. Jotta elämä ei vallan tylsäksi kävisi niin varasin miehelleni ja minulle paikan lehmäleiriltä! En olisi uskonut että sellaisia järjestetään, ellen olisi ihan itse sellaiselle osallistumassa. Lisäksi kävin viime viikonloppuna 4H kerho-ohjaaja kurssin. Aion ensi syksystä ohjata kaikki innokkaat hevostytöt osallistumaan eläinkerhoon, muu hevostenhoito saa sitten loppua.
Meillä on ollut vähän ongelmaa näiden pienten ja innokkaiden hevostenhoitajien kanssa, heistä kun tuppaa olemaan monesti enemmän haittaa kuin varsinaista hyötyä. En kuitenkaan ole tohtinut kieltää tyttöjä käymästä kun muistan millainen hevoshullu itse aikanaan olin. Kerhon avulla saan kuitenkin kätevästi säännösteltyä sitä minkä verran olen valmis laittamaan aikaa muiden lasten opastukseen ja hevosten kanssa puuhailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.