Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 23. elokuuta 2009

inspiroidu #69 B

Tein vielä toisenkin!
Aika hienoa että inspiraatio on palannut. Mä en tiiä miksi nää kuvat ei nyt tahdo onnistua, tässä on taustana hieman kellertävä ruutupaperi Senic Routelta, sitten on repäisty kulma jotain random kuviopaperia joka tyyliltään mielestäni muistuttaa mummolan tapettia. Siirtokuvat on Heidi Graceä, Journalig lappu sassafrass lassia, kirjaimet mitä lie.

Leiska kertoo minun ja mieheni alkukesän parisuhde lomasta. Olimme kahdestaan kolmipäiväisellä lehmäleirillä ilomantsissa. Tutustuimme kyyttöihin, suomen alkuperäiskarjaan. Nehän meiltä nimittäin vielä puuttuvat.


Tässä vielä linkki ensimmäiseen työhön.

9 kommenttia:

 1. Ihana sivu ja ihana kun ihmiset jaksavat tallentaa ihan arkisia asioita. Katselin mummolassa vanhoja kaitafilmejä jostain lomatakoilta, yhden filmin loppuun oli "täytteeksi" kuvattu mun isää teini ikäsenä. Se oli noin 1000x mielenkiinotsempaa kun yksikään kaunis kukka kaukomailta :)

  VastaaPoista
 2. Hauska valokuva tuo ylin! Aiheeseen sopiva, kiva sivu. Tykkäsin tosi paljon myös noista mainoskorteista, joita teit. Kiva, että inspiraatiosi on palannut :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva leiska, ja lehmätkin on kivoja!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hauska sivu! Tuli hyväntuulinen olo.

  VastaaPoista
 5. Heh, hyvä tuo ylin kuva :D Kivat kirjaimet, sopivat tyyliin, ja sivun asettelu toimii mainiosti. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Upea tämäkin, tykkään asettelusta ja nuo talo+puu siirtokuvat (?) on ihan ihania. Kiva aihekin tässä. Sulla on ollut kiireinen kesä!

  VastaaPoista
 7. Onpas kivannäköinen ja hauska sivu :)

  VastaaPoista
 8. Ha tämä taas, tykkään jopa enemmän kuin siitä 30-kriisistä:) Tosi ihana aihe ja otsikko ja loistavasti koostettu leiska!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.