Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 27. elokuuta 2009

Sisustus asiaa

Meillä on yhdellä nettipalstalla ollut puhetta sisustuksesta. Niinpä kuvailin vähän meidän kämppää. Keittiöstä en vielä saanut kuvia kun olen sairasteluiden jäljiltä sen verran heikossa hapessa vielä etten jaksanut lähteä siivoamaan, ja ihan niin tylyä arkirealismia en viitsi netissä levittää. Nääkin on samaisesta syystä aika suppeita kuvakulmia. Ehkäpä saan jossain vaiheessa tilaisuuden esitellä kotiamme vielä vähän laajemmaltikin.

Tässä on meidän ylä kerran puuhella. Me poltetaan siinä roskia, varsinkin talvi aamuina on ihana herätä kun siippa on laittanut kahvin ja pesästä hehkuu ihana lämpö. Vasemmalla näkyy eteisen ovi.

Olohuonetta hallitsee iso sohva, se on just mun makuuni, ainuita ihan uutena ostettuja huonekaluja. Tai no, olkkarissa on myös ikean Stocholm nojatuolit ja pöytä, samoin kuin matto. Mattoa ei ole kissanpentujen takia paikallaan, voitte arvata syyn. Tästä kuvasta jo näkee meidän ongelman, kaikki tasot, tässä kirjahyllynpäälinen on täynnä kamaa. Sille pitäisi etsiä jokin ratkaisu.


Tämä kuva on myös olkkarista, kirjahyllyä vastapäisellä seinällä. Tykkään tuosta kellosta paljon, sen on tehnyt käsityöidolini Hapsis.

Tässä kuvassa on muutama purkki kesänsatoa. Olemme kuivattaneet tee aineksia, yrttejä, marjoja, sieniä ja lisää pitäisi kerätä. Niitä on aika kiva nauttia pitkin talvea! Ja etiketit on tietysti asian mukaiset.

Keittiössä on aika massiivinen lamppu. Huomasin tuollaisen erään sähköliikkeen katossa ja kysyin mitä maksaa. Eihän se varsinaisesti ollut edes myynnissä, oli joku messuilta jäänyt mallikappale, mutta halvalla lähti.

Krokotiiliseinä poikien huoneessa. Tänne olisi tarkoitus pikkuhiljaa sellaista viidakko teemaa. Ei mitään yliampuvaa, mutta ehkä pari liaania.

Mun ja miehen makkari, kehystettynä pari omasta mielestä hyvää leiskaa. Mutta kuten sanottu, laitan parempia kuvia kunahn ehdin siivota.

PS. Ilmoittauduin netissa sisustus ohjelmaan nimeltä 3 toivomusta ja uskomatonta, mutta totta, meidät valittiin. Ongelma kohtana eteinen! Olen ilosta soikea!

5 kommenttia:

 1. Ihana koti teillä, kodikas ja lämmin. Sohva on ihan huikea!
  Miten tuo poikien huoneen krokotiili on toteutettu, onko se vaan maalattu suoraan seinään?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mies hahmotteli sen ensin ruutupaperille, sitten lyijykynällä seinään ja sitten maalattiin se. Silloin ei vielä ollut tuota kerrossänkyä, joka viekin yllättävän paljon tilaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa värienkäyttöä! Kotoisen näköistä, ja tuo hella - oon kadekadekade...

  VastaaPoista
 4. Ooo, tiedän tuon ohjelman! Onnittelut. Vinkkaathan sitten sähköpostilla, kun valmis jakso tulee joskus tv:stä

  VastaaPoista
 5. Mä en tiedä ohjelmaa, mutta kiinnostaa kovasti, joten mainosta ihmeessä että huomataan katsoa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.