Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 5. lokakuuta 2009

Ikuinen uhmaikä.

Kolmas ja viimeinen laivalla tehty leiska. Tää kertoo siitä ristiriitaisuudesta mitä mä tunnen äitinä meidän vanhinta poikaa kohtaa. Sillä on tempperamenttia kuin äidillään!

5 kommenttia:

 1. Wau! Tääkin on ihan mieletön! Hauskalle näyttää, kun taustapapru ja kuvan tausta on melkein samaa väriä, ihan kuin kuvan tausta siis jatkuisi koko alueelle :) Upeet värit tässä muutenkin. Pääkallo ja lintu sopii teemaan hyvin!

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Eksyin sivuillesi ja kelasin monta kuukautta kerralla läpi.Taatustin tulen uudestaan,sulta sain monta ideaa siihen ekaan skräppisivuun joka antaa odottaa itseään...
  Oikein mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. Hieno, voimakas sivu. Kuulostaa tutulta, että esikoisessa (vai oliko sulla tyttö vanhempi, en nyt just muista) näkee omia ei-niin-mukavia ominaisuuksiaan, eikä aina meinaa sitä kestää...

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään nyt harmaan ja kirkkaan värin yhdistelmästä. Toimii ihan mahtavasti. Toi sama huomio kuvan taustasta muakin viehätti, hieno!

  VastaaPoista
 5. Loistava sivu! Kuva on hieno ja ilme on todella onnistunut. Ihanaa rosoisuutta, joka tukee sivun teemaa juuri oikealla tavalla.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.