Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 14. joulukuuta 2009

Joulumyyjäiset











Kas tässä joulutunnelmia Lohjalta. Viikonloppu oli onnistunut, sää suosi ja kauppakin kävi kivasti. Ihan en päässyt asettamaani tavoitteeseen myynnin osalta, mutta se olikin aika yltiöoptimistinen. Taidan silti hankkia sen emaliuunin, vaikka voitot ei ihan sille tasolle yltäneet.

Aina käsitöitä myydessä törmää myös niihin jotka voivottelevat hintoja. Kun niin monesta paikkaa saisi halvemmalla ja itsekkin voisi tehdä ja sielläkin ne maksoivat niin ja näin paljon.
Useimmiten se ei häiritse minua. Mutta ihan joskus, niin kuin vaikka kahden ulkona seistyn myyjäispäivän ehtoo puolella se alkaa jo ihan vähän harmittamaan. Mutta onneksi ei paljoa!
Mukaviakin kommentteja tuli tosi paljon, kiitos niistä! Erityisesti mieltäni lämmittivät ne joissa sanottiin meidän erottuvan tuotteidemme kanssa. Että oli kivoja uusia ideoita ja muista myyjistä poikkeavia tuotteita. :)

Tämän vuotinen rutistus on tehty, myyjäiset on ohi, joulukortit melkein kirjoitettu, joululahjatkin on hyvällä tolalla, tässähän voi melkein ruveta rentoutumaan. Heittää jalat ylös, laittaa joululaulut soimaan, kynttilät palamaan ja nauttia tunnelmasta!

6 kommenttia:

  1. Oi vitsit miten ihanan näköinen koju. Oisinpas päässyt tuonne!

    VastaaPoista
  2. Ihan kertakaikkiaan rakastuin noihin vanhoilla sanomalehdillä ja pitseillä tuunattuihin joulupalloihin <3 Pakko varmaan skräpistää idea - ihan omaan käyttöön kuitenkin vain :)
    Koju on kaunis näin kuvissakin, harmi ettei ollut enempää aikaa jäädä ihastelemaan ja jutustelemaan.

    VastaaPoista
  3. koju näyttää ihanalta! mäkin tykästyin noihin sanomalehtijoulupalloihin! ensi vuodeksi pitää ehdottomasti kokeilla itsekin! olisinpa päässyt käymään kojullasi ihan oikeasti!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.