Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Tapaaminen

Hei kaikki! Elossa ollaan, mutta blogia ei meinaa millään keretä päivittelemään. Sen verran täytyy kertoa, että henkilökohtainen eläintarhani on kasvanut. Meille muutti kuusi lammasta pääsiäisenä. Ja pikkuisen olen kerennyt reissaamaankin. Tällä kertaa Tukholmaan.

Mutta tapaamisesta vielä, mukana tällä kertaa veeruliiru, lehtipollo, xing, elinarsku (?), Hemppa(?) ja Manssu. Vielä mahtuu mukaan! Jos skräppäilykiinnostaa niin ei kun mukaan vaan. Viimeksi oli ainakin leppoisa meininki ja kotiin viemisiksi asti uutta intoa ja ideoita!

Nähdään lauantaina!

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Pinkkiä ja oranssia

Tässä taas kortti Magnolian uudesta clubipakkauksesta., tai tuo penkki on kyllä vanhempaa perua. Jos jollain on tämä sama leimasin, niin mikä ihme tuon tytön kädessä on, siis mehiläisen lisäksi? Ja huomaattekos, tuossa penkissäkin on virhe, oikealla puolella, selkänoja lankun alla. Että mua risoo ;)


torstai 2. huhtikuuta 2009

Blogitapaaminen / Skräppäilytapaaminen

Hei vaan ja pahoitteluni että olen ollut niin saamaton tämän asian suhteen.
Nyt voin kuitenkin ilokseni ilmoittaa, että seuraava tapaaminen on
lauantaina 25.4 klo 14-19

Mukaan mahtuu noin kaksikymmentä henkilöä. Paikka on taas Kirkkonummen keskustan tuntumassa sijaitseva Lyan. Matkaa juna-asemalta on noin kilometri, bussi asemalta vähän vähemmän. Pihassa on parkkitilaa.
Sisäänkäynti yläkertaan on talon takaa, keskeltä rakennusta.

Ruokailu hoitunee taas nyyttäri periaatteella, allergiset voivat ottaa omat eväät, tai miten helpoimmalta tuntuu.

Tapaaminen ei maksa, mutta toivon että paikan siivous jälkeen päin toimisi yhteisvastuullisesti.

Mukaan voi ottaa alan kirjoja ja lehtiä, sekä itselle tarpeetonta tavaraa, joka ehkä löytää tätä kautta uuden omistajan!
Lisäksi ehdotan tapaamiselle haastetta! Xingin ehdotus omatekoisesta koristeesta on mielestäni hyvä! Eli käytännössä ajattelisin, että jokainen ottaa välineet leiskaan, jossa käyttää omatekemäänsä koristetta ja valmistautuu samalla opettamaan koristeen tekemisen muillekkin.
Tämä ei ole pakollista, mutta mielestäni olisi kiva kokeilla hyödyntää tapaamista maksimaalisesti. Mutta antakaa toki palautetta!!

Kaikki ovat tervetulleita! SAA MAINOSTAA!

Tässä kuva viime tapaamisesta.

Ja kerta kiellon päälle

Tässä vähän hempukampi väritys. Tausta paperissa ihanaa glitteriä. Sopii siis vaikka keväiseksi onnittelu kortiksi tytölle. Välistä on vaan hyvä tehdä tekstittömiä kortteja varalle. Yllättäviin tarpeisiin!

Seuraavaksi siirryn vauva korttejen pariin. Minulta on tilattu kiitos kortit ristiäisiin ja niitä alan pikku hiljaa kehittelemään.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Samalla teemalla jatketaan


Tein samalla idealla toisenkin kortin. Simppeli kortti, edukas toteuttaa! Tämän kortin myötä innostuin todella tuosta itse tehdystä kuviopaperista.
Jälleen kaikki leimasimet Magnolialta.