Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Arvonta on päättynyt!

Kiitos kaikille osallistuneille. Onneksi laitoin siihen vähän epämääräisen loppumisajankohdan, meinasi näet unohtua koko juttu!

Onnellinen voittaja on lehtipollo! Kiikutan sinulle pienen kasan tykötarpeita mukaan risteilylle, ehkä saan napatuksi voitosta kuvankin.
Vinkkejenne ansiosta olen ruvennut enemmän keskittymään käsinkirjoitettuihin journalingeihin ja mielestäni muutosta hyvään on tapahtunutkin. Peli ei siis ole menetetty.

Inspiroidu #71

Mä osallistun nyt vähän väärässä järjestyksessä, mutta tämä idea vaati vähän pidemmän ajatustyön.

Haaste # 71

KANGASTILKKUILOTTELUA
Kaiva esiin kangastilkkusi. Voit kiinnittää ne liimalla, teipillä tai ommellen - miten vain itse parhaaksi näet. Tilkkuja voi olla vaikka koko taustakartonki täynnä, mutta vähempikin riittää mainiosti. Kankaan laadulla ei ole väliä, se voi olla ohutta puuvillaa tai paksua farkkua. Voit ikuistaa muistosi johonkin vanhaan ja rakkaaseen vaatekappaleeseen liittyen ja hyödyntää osan vaatteesta. Kankaiden ei kuitenkaan tarvitse millään tavalla liittyä itse aiheeseen, ne voivat toimia kuviopaperin ja koristeiden tavoin värittämässä ja rytmittämässä kokonaisuutta.



maanantai 14. syyskuuta 2009

Matikan laatikko

Alman luokassa opiskellaan matematiikkaa unkarilaisittain. Lapsien piti viedä kouluun kenkä laatikko, jossa voi säilyttää matematiikan tavaroita. Olisi kuulemma hyvä jos kansi olisi kiinni laatikossa, näin se ei pääse häviämään niin helposti.

Ei tästä nyt ihan niin hieno tullut kuin mulla oli visio, mutta tytölle kelpasi kyllä, kun kultaa oli riittävästi. Ja ihan oikeat saranat, ja avain ja lukko!

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Inspiroidu #72

Haaste # 72

MINIMALISTISTA

Yritä pitää haastetyö niin yksinkertaisena kuin mahdollista. Yksi kuva, otsikko, ehkä pieni pätkä tarinaa. Joku koriste, ehkä ei välttämättä sitäkään.

Mä tein kaksi leiskaa, kumpikin kuva on otettu mun synttäreiltä, jossa teemana oli, Tule sellaisena kuin et ole! Tuosta ensimmäisestä leiskasta olen vähän muutellut kasvoja, veli poika poseeraa koko komeudessaan. Ensimmäinen leiska kertoo yksin kertaisuudessaan siitä, että meidän perhettä ( muun lapsuuden perhettä siis) yhdistää musta huumorintaju.

Tämä leiska taas kertoo laulun sanoin kaiken oleellisen. Vaikka ei meidän äiti tainnut pappia toivoa sentään.

lauantai 5. syyskuuta 2009

perjantai 4. syyskuuta 2009

Pienen pieniä tipuja.



Viiriäisen tiput ovat todella pieniä ja niiin hellyyttäviä. Harmillista vain ne ovat myös kovin henttoisia ja hyvin ohuella langalla kiinni elämässä. 15 poikasesta kymmenen on vielä jäljellä. Toivotaan parasta.

torstai 3. syyskuuta 2009

Synttärikortti ystävälle!

Ystävälläni oli viime viikonloppuna synttärit ja tälläisen kortin sain aikaiseksi. Tuo leimasin tuli heti mieleen kun ajattelin häntä.

Ps. Etsitkö kortti ideoita? Tästä linkistä pääset selaamaan muita tekemiäni kortteja.


Lahjaksi tein hama-helmistä tälläisen ukkelin. Tunnistatko mistä tää on peräisin? Se ei ole ihan niin hyvä kun voisi, minulla ei ollut tarpeeksi isoa hama-helmi alustaa, mikä tietenkin täytyy korjata mahdollisimman nopeasti.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ihana syksy!




Mä tykkään syksystä. Kuulaasta ilmasta ja väreistä. Ja syksyn hajusta. Ja joskus mä tykkään myös sateesta ja tuulesta. Mutta enemmän mä kyllä tykkään omenista, sienistä ja pihlajanmarjoista. Ja siitä kun kaikki taas alkaa. Ja pimenevistä illoista ja elonkorjuusta.

Iloista syksyä!

tiistai 1. syyskuuta 2009

Sistus jatkuu

No niin. Tervetuloa jatkamaan kierrosta meillä kotona. Aikaisempia kuvia löydät täältä. Ensin muutama kuva keittiöstä. Välitilassa on lasin alla tomaattitapettia.

Tästä hahmottaa vähän enemmän keittiön mallia. Meillä on festivo kotikylmiö keittiössä ja se ollut ihan paras hankinta. Tilan jakajan päällä taas näkyy toi meidän perheen ongelma. Kaikki kama kerääntyy tasojen päälle.

Yläkerran vessa, sieltä voi nähdä mun iloni, sadevesi suihkun.

Portaikossa on iloinen tapetti, joka ei oikeasti ole rypyssä. Oikealla puolella on valokuvaseinä. Harmaat portaat on tuttujen puuseppien tekemät. Nämä portaat erottaa meiden perheen kodin "firman tiloista".

Työpaja. Täällä me tehdään päivisin kehitysvammaisten nuorten kanssa hommia ja iltaisin se toimii mun skräppäily, puuhastelu tilanani.


Meidän tekemää kamaa myynnissä, kortteja, käsitöitä, mitä milloinkin.

Alakerran eteistä. Puu on Mokosta.

Sauna.

Meillä on sisutuksesa aika maltillisesti värejä, kaikkialla ruskeaa laattaa, ruskeita ja valkoisia kiintokalusteita, vähän erimallisia kaapin ovia, mutta hyvin yhtenäistä. Tapetteja on käytetty niin, että niissä on voimakkaampia värejä tai kuvioita, mutta ne on sitten yhdellä seinällä vaan ja muut seinät on maalattu hillitymmin. Nyt kun tässä on asuttu reilu kolme vuotta niin alkaa pikkuhiljaa herätä innostus oikeasti sisustaa ja pikku hiljaa hankkia uusia, tai vanhoja, meille uusia huonekaluja jotka ehkä paremmin olisi juuri meidän näköisiä.

Inspiroidu #70

Haaste # 70

YMPYRÄN, KOLMION JA SUORAKAITEEN LIITTO Haastetyöstä tulee löytyä kaikkia näitä muotoja. Nämä muodot ovat kaiken perusta, joten niiden varaan on helppo rakentaa millainen kokonaisuus tahansa. Yhdistele rohkeasti ympyröitä, kolmioita ja suorakaiteen muotoa. Työ voi olla pelkistetty yhden ympyrän, kolmion ja suorakaiteen liitto tai runsas graafisia muotoja toistava kokonaisuus.

Mä en tiedä olenko mä ollut kovin rohkea, mutta tässäpä työni.

Kolmiot löytyvät valokuvakulmista, ympyrä journalingista, suorakulmiota edustaa valokuva, ja valokuvan alta pikistävä irtosametti kehys. Kruunuissa on bling blingiä, samoin kuin otsikossa ja journaling tarrassa. Jäi ehkä vähän vaisuksi, toimii luonnossa paremmin noiden kimalteiden kanssa.

Kiitos Hempalle haasteesta!