Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 31. joulukuuta 2009

Enkeleitä, onko heitä


Tein keramiikassa myös tälläisen kyömynenäisen enkelin. Kaikessa rujoudessaan pidän siitä.

Toivotan teille kaikille inspiroivaa, luovaa, kehittävää, kokeilun haluista ja antoisaa käsityövuotta 2010!

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Enkkareiden vuosi osa3

Tässä vielä loput kuvat mun tekemästä kirjasesta. Ei kovin kuvauksellista tällä kertaa, mutta hei, aina ei voi onnistua!



tiistai 29. joulukuuta 2009

Enkkareiden vuosi osa2

Jatketaan vuosikirjalla. Koetin muistella tärkeitä hetkiä, mutta myös kertoa meidän ihan tavallisesta arjesta.





maanantai 28. joulukuuta 2009

Enkkareiden vuosi 2009

Mummoja ja pappoja ilahdutimme perinteiseen tapaan pienellä kirjasella. Tällä kertaa aika loppui kesken ja viimeistely tuli tehtyä juosten kusten. Huomasin, että minulla ei ollut kierteitä bind it alliin ja digileiskojen taustapahvien leikkaaminen ja noiden valmiiden sivujen asettelu niille jäi myös tekemättä. Tämä aiheutti suuria ongelmia yhteen nivomisen kanssa ja lopulta sitaisin ne kiinni narulla. No, ensi vuonna paremmalla onnella. Tammikuusta en näköjään ottanut kuvaa ollenkaan?





Nämä kirjat on tehty siis niin että tausta on digiskräpätty, kuva tulostettu erikseen valokuvapaperille ja kiinnitetty taustaan kohoteipillä. Yksinkertaista ja nopeaa, luulisi.

sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Lisää joululahjoja

Koska teemana oli antaa itsetehtyjä joululahjoja niin laitellaampa lisää kuvia aikaan saannoksista.


Nämä oli saippuavateja, jotka annettiin lahjansaajille omatekoisen saippuan kera. Mutta jos se ei sovi lavuaarin reunalle, voi tuossa pitää myös vaikka kynttilää. Tai vaikka tiskiaine pulloa.

Tein muutamia myös ihan kynttilälle, niissä ei ole reikää keskellä. Keramiikka on minusta tosi mukavaa, mutta ihan vielä en ole taidoiltani sillä tasolla, että mielikuvani kääntyisivät tuosta noin vaan valmiiksi tuotteiksi. Haasteita, haasteita!

torstai 24. joulukuuta 2009

Lahjoja

Olen taas tänä vuonna yrittänyt tehdä lähes kaikki lahjat itse. Nyt voin pikku hiljaa ruveta laittamaan niitä blogiinkin esille, kun suurin osa alkaa olla perillä. Tässä ensiksi kuitenkin kuva lahjasta jonka itse saimme. Aika kiva idea minusta!

Muutaman ystävän vauvoille, tai taaperoille tein tälläiset kissat. Niissä on iso kulkunen sisällä, joten pitävät pientä kilkatusta. pientä, mutta ei niin kamalan rienaavaa. Tyttökissa erosi väreiltään hiukan, sen kuvan laitan kunhan muistan kuvata valoisan aikaan.

Ja tässä muutama keksitaikina purkki joita myös tein. Eli purkin sisällä on kerroksittain aseteltu keksitaikinan aineet jotka sekoittamalla, munan ja rasvan kanssa voidaan leipoa kekseiksi. Aika kiva idis vai mitä!

Ideat on alkuperäisesti löydetty täältä ja täältä.

Näiden ohjeiden myötä toivotan kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä idea rikasta ja toimeliasta uutta vuotta!

keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Arvonta mainos


Ikasyr blogissa on meneillään hauska arvonta. Ainakin kaupan kangasvalikoima on ihanan retro, voisi siis ajatella että palkintokin on.

Joulukoristeita

Lapset olivat ottaneet kuvia suosikki joulukoristeistaan. Mikä on sinun suosikkisi?

Einon viime jouluinen piippurassi tonttu joka on sommiteltu ikkunan alalaitaan tähden kanssa.

Vai kirjahyllyn lasiin liimattu Jeesus?

Vai kiva seimiasetelma, jonka aasilta on syöty sekä korvat, että häntä ja jonka hahmot tahtovat yleensä nukkua tallin takana?

tiistai 22. joulukuuta 2009

Tulkoon joulu

Tänään olen lähes lomalainen, huomenna täysin. Mutta hän aloitti tänään ihan ensimmäisen koulun joululomansa ikinä. Sitä ennen hän esitti koko koulun Narnia näytelmässä puuta. Ensimmäinen todistus oli hyvä ja ope on kiva ja tyttö tykkää koulusta. Olen hänestä kovin ylpeä.



keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kurpitsan kaivuussa




Vaikka meillä ei varsinaisesti halloweeniä juhlita, niin oman maan kurpitsoita me silti kaiverrettiin. Harmikseni en löydä kuvia valmiista kurpitsoista, vaikka kyllä niitäkin piti ottaa!

Ihanaa, lunta!

Ihanaa kun vihdoinkin on oikea talvi! Sellainen että kengän alla narisee kävellessä. Ja että voi oikeasti laskea pulkalla, tai vaikka hiihtää. Jos vaan muistaa minne on sukset viime keväänä jemmannut. On ihanaa kun kaikki valo ei imeydy lätäköihin. On hienoa kun mies pistää karvahatun päähänsä lähtiessään ulos. On mielyttävää pitää villasukkia ja huopatossuja.





tiistai 15. joulukuuta 2009

Marraskuu

Meni blogittomasti, oli niin kauhea kiirus koko ajan, mutta mitä sitä tulikaan tehtyä? Tässä parhaat palat lomakuvista. Kuten huomata voi olemme varsin valokuvauksellista sakkia koko perhe.










Kiva reissu oli. Suoritimme mieheni kanssa sukelluskortit, ja se oli taas hienointa mitä olen vähään aikaan tehnyt. Veden alla avautui ihan uusi maailma, kaloja, korelleja ja vaikka mitä veden eläviä. Oli hieno tunne leijua vedessä painottomana kalaparvien läpi ja mitä upeimpien korallien ylitse ja tutkia samalla niissä asuvia kaloja ja muita öttiäisiä. Harmi ettei niistä maisemista ole kuvia. Similanin saarilla, jossa kävimme sukeltamassa on hyvin rikas vedenalainen elämä ja tuntui aivan kun olisi sukeltanut akvaariossa. Wow! Sukeltamisen hienoudesta voisinkin jatkaa loputtomiin.

maanantai 14. joulukuuta 2009

Joulumyyjäiset











Kas tässä joulutunnelmia Lohjalta. Viikonloppu oli onnistunut, sää suosi ja kauppakin kävi kivasti. Ihan en päässyt asettamaani tavoitteeseen myynnin osalta, mutta se olikin aika yltiöoptimistinen. Taidan silti hankkia sen emaliuunin, vaikka voitot ei ihan sille tasolle yltäneet.

Aina käsitöitä myydessä törmää myös niihin jotka voivottelevat hintoja. Kun niin monesta paikkaa saisi halvemmalla ja itsekkin voisi tehdä ja sielläkin ne maksoivat niin ja näin paljon.
Useimmiten se ei häiritse minua. Mutta ihan joskus, niin kuin vaikka kahden ulkona seistyn myyjäispäivän ehtoo puolella se alkaa jo ihan vähän harmittamaan. Mutta onneksi ei paljoa!
Mukaviakin kommentteja tuli tosi paljon, kiitos niistä! Erityisesti mieltäni lämmittivät ne joissa sanottiin meidän erottuvan tuotteidemme kanssa. Että oli kivoja uusia ideoita ja muista myyjistä poikkeavia tuotteita. :)

Tämän vuotinen rutistus on tehty, myyjäiset on ohi, joulukortit melkein kirjoitettu, joululahjatkin on hyvällä tolalla, tässähän voi melkein ruveta rentoutumaan. Heittää jalat ylös, laittaa joululaulut soimaan, kynttilät palamaan ja nauttia tunnelmasta!