Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 15. helmikuuta 2010

Vuoden skräppääjä

Osallistuin taas vuoden skräppäjä kilpailuun ja ilokseni sain tietää olevani finaalissa!
en itse muistanut ottaa kilpailutyöstä kuvaa, mutta sen ja muut osallistuneet työt voi käydä kurkkaamassa täällä.

Aika kivaa! Ja onnea myös muille finalisteille, Ikaalisissa nähdään!

tiistai 9. helmikuuta 2010

ÖDT esittely

Tässä esittely leiska jonka tein itsestäni Ökömökön DT esittelyyn.


OLEN:
impulsiivinen, rohkea, kärsimätön, kiivas, herkkä, huumorintajuinen, lojaali, äkkipikainen, kokeilunhaluinen, luova, utelias, empaattinen, suorasanainen, puhelias, seurallinen, hiljaisuudesta nauttiva, omaa tilaa tarvitseva, perheellinen, eläinrakas, lyhyt vihainen, töykeä, itserakas, omahyväinen, auttamishaluinen, sotkuinen ja rehellinen.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

inspiroidu #93

Inspiroidu haateen löydät täältä.

Mä olen jo usemman vuoden harrastanut selainpeliä nimeltä Travian. Välillä pidin kunnon tauon, mutta nyt taas pelit jatkuu. Tässä on screenshotti pelin tämän hetkisestä tilanteessa. Kovin hyvin ei siis vielä mene. Jos joku sattuu pelaamaan samalla serverillä ja käyttää tietoja hyväkseen, niin antaa mennä. Olen valmis.

Tässä pelissä mua ei kiehdo pelkästään tuo tekninen pelaaminen, vaan kaikki mitä sen ympärille kitoutuu. Sosiaalinen aspekti, pelikaverit, on yksi tärkeimmistä. Yksi peli kestää vuoden verran ja siinä ajassa tulee hyvinkin tutuksi joidenkin kanssa. Suurin osa pelaajista on noin kolmekymppisiä miehiä, mutta tällä kertaa mukana on myös yllättävän paljon naisia, mikä tuo mukavaa vaihtelua. Pelaajat ovat kaikenlaisia ihmisisiä mitä erilaisimmista elämäntilanteista ja sosiaalisista ympyröistä.




Mikä on intohimosi, mikä on rakkautesi kohde? Mistä nautit ja mihin uppoudut täysillä? Mikä on asia, joka saa sydämesi sykkimään, mistä saat intoa ja energiaa? Mikä on vienyt sydämesi?

perjantai 5. helmikuuta 2010

Ökömökö -DT

Jiihaa! Eli minut valittiin Ökömökön Desing tiimiin yhdessä viiden muun askartelian kanssa. olemme kaikki tosi erilaisia ja odotankin innolla näkeväni muidenkin DT-töitä.
Ökömökön blogissa esitellään koko DT, kurkkaappa sinne.

Kivaa saada uusia haasteita!

maanantai 1. helmikuuta 2010

K-18 aihe

Inspiroidu blogissa oli tällä viikolla haasteena 10 cm. Siitä se ajatus sitten lähti.


Simppeli leiska, mutta sellainen aihe, että voi mummona olla hauska muistella.