Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 30. maaliskuuta 2010

ÖDT: Ekaluokkalainen

Susta on tullut tosi reipas koululainen. olet oppinut lukemaan ja luet mielelläsi myös pienemmille sisaruksille. Kirjojen kautta sinulle avautuu vielä ihan uusi maailma. Toivon kovasti että perit äidiltäsi rakkauden kirjoihin ja lukemiseen. Ja löydät niiden avulla ihan uusia maailmoita ja ihmisiä ja näkökulmia. Ukilta opittu viisaus "Rahas ei mee hukkaan jos laitat ne kirjaan taikka kukkaan"

maanantai 29. maaliskuuta 2010

ÖDT leiska



Äitiyspakkauksen toppahattu ei ollut koskaan sopiva. Se oli hassunmallinen ja aina liian iso tai pieni.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Olet kaunis


Tämä leiska oli minusta todella kaunis ja harmoonisen värinen, mutta yllätys yllätys, se ei oikein kuvasta välity. Ja tämä oli sitten viimeinen intohimona skräppäyksessä tehdyistä leiskoista. olen tosi tyytyväinen, että sain näinkin monta leiskaa tehtyä!

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Levillä 2010


Hirmu huonoja kuvia taas, mut näillä mennään. Alemmasta kuvasta näkee vähän tota kerroksellisuutta, mistä olen nyt innostunut.

torstai 25. maaliskuuta 2010

Viitotaan

Tässä leiskassa pääsin vihdoin käyttämään ruotsista ostamaani omena kuviota.
Näin kirkas vihreä on mulle ehkä vähän vieras väri, mutta loppujen lopuksi tykkään tästä aika paljon. Leiska on iloinen, muttei kuitenkaan liian silmille hyppivä.

Ollessasi 3,5 vuotias aloitimme tukiviittomat. Tykkäät kovasti viittoa ja kyselet aina että miten tämä viitotaan.

Ja edelleen intohimona skräppäyksessä tehtyjä leiskoja.

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Nimijuhlat

Tämän leiskan tein viime viikonloppuna. Akryylimaali roiskeet ja ympyrät on tehty pikkuhelistimen työpajassa. Jotenkin toi valokuvaus ei nyt taittunut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ehkäpä tuosta kuitenkin saa suuntaa.


Journaling tähän leiskaan on vielä vaiheessa, mutta tulee luultavasti johonkin ympyrään.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Onnea Isäntä!

Onnea muru! Oot paras.



Kesällä 2009 me käytiin kahdestaan lehmäleirillä ilomatsissa. Tutustuttiin kyyttöjen hoitoon, päästiin lypsämään ja opeteltiin juustontekoa.


Tää oli myös viikonlopun satoa.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Intohimona skräppäys

Kiva viikonloppu takana ja onnellisesti kotosalla. Tällä kertaa kävi niin hienosti, että voitin vuoden skräppääjä kisan Kisu aiheisella leiskalla. Materiaalit olivat suhteellisen haastavat, mutta sain kaiken loksahtamaan paikoilleen aika kivasti. Työssä on piilojournaling, joka paljastuu pitsisestä ripustuslenkistä vedettäessä.

Alunperin meidän piti hankkia kaksi tallikissaa, nyt vuosi myöhemmin meillä on kaksi mukavuuden haluista kollia, joiden lempipaikka on olohuoneen pöydänalla karvamatolla köllimässä. Eisen ihan niin pitänyt mennä.

Esikarsintaan osallistuin myös kissa aiheisella leiskalla. Oili ja Kisu.

Te olette selkeästi samalla aaltopituudella. Ehkä se johtuu siitä että olette niin samanlaisia. Välillä niin raivostuttavia ja välillä niin ihania.

Paljon kiitoksia kaikille mukana olleille ja etenkin järjestäjille, tapahtuma oli mukava ja osallistujan kannalta kaikki toimi mukavasti. Ensi vuonna nähdään taas!