Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Nyt Skräpätään Sinellissä La 24.4 klo 10-16

Olen mukana Sinellin Nyt Skräpätään tapahtumassa pitämässä minialbumi työpajaa ja muutenkin patsastelemassa.

Ajatus olisi tehdä minialbumi vuodesta 2009. Bind it all laitetta hyväksi käyttäen. Tuon mukanani muutamia omia albumeita ideaksi ja annan vinkkejä minialbumin koostamiseen, mutta tarkoitus on että jokainen voi luoda omanlaisensa minialbumin.

Työpaja on kello 11-13. Hinta 12 euroa + tarvikkeet. Ilmoittautumiset sähköpostiin minnis.enqvist(a)luukku.com

Sinellissä on mahdollisuus skräpätä ihan aamuun asti. Lisätietoja täältä.

Nähdään!

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Nokka kohti kevättä!

Löysin ikeasta joulunjälkeisestä alennusmyynnistä tälläisiä lintuja. Musta ei kuitenkaan mielytä silmääni tässä tapauksessa ja halusin jotain vähän keväisempää ilmettä.

Aloitin maalailemalla lintuihin vähän valkoista askartelumaalia.

Sen jälkeen valitsin setin keväisiä memory boxin papereita, joita olen joskus aijemmin tilannut Paperellasta. Ne sopivat hyvin tälläisiin pienempiin projekteihin, koska papereiden kuviot ovat juuri sopivan kokoisia. Piirsin lintujen kuvat papereille ja leikkasin ne irti. Käytin alkuun paperiveistä, kun luulin että niin kuuluu tehdä. Vasta viimeisten lintujen kohdalla vaihdoin saksiin, jolla koko leikkaaminen sujuikin paljon helpommin! Tarvitset kaksi samalnlaista paperia, yksi linnun kummallekkin puolelle.

Tämän jälkeen päälystin linnut papreilla. Kaksipuolista teippiä apuna käyttäen. Samalla leikkasin myös kolot siiville ja tein neulalla reiän ripustuslenkkiä varten.

Koska linnut äskeisen vaiheen jälkeen näyttivät jotenkin laimeilta, tartuin taas pensseliin ja suhrin reunoille valkoista maalia.

Siivet taittelin värillisestä kartongista. Siipiinkin maalailin valkoista askartelumaalia yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Sitten ei muuta kun neulalla ripustuslenkki paikoilleen.

Valmis lintuparvi lentelemässä!