Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 20. syyskuuta 2010

ÖDT Sinä teit minusta perhosen

Perhoskortissa on käytetty papereita Daisy D Autumn Collection Snapshots Page Kitstä, mustaa dymoa ja niitä Tim Holz leikkureita ja kohokuviointi kansioita.

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

ÖDT Bind it all kansi

Ökömökön DT työ, muistikirjan kannet.
Kannessa on käytetty Bind it all Cover Alls kansia ja Bind it all suljinta.

torstai 16. syyskuuta 2010

Minä



Sannikan inspiroimana sivun itsestäni. Oisko tääs it sarjassa ihan jees? Jotain koristetta oisin laittanu, mutta en keksinyt mitä, joten jäi sit laittamatta.
Tarinointi on blogista. Inspiraatio tulee ja menee, mutta palaa aina. Tykkään paljon ja vahvasti. Pidän säröistä elämässä ja askartelussa. Uskon mahdollisuuksiin, tartun tilaisuuksiin. Tykkään etsiä rajapintoja. Elän nyt ja murehdin myöhemmin.

tiistai 14. syyskuuta 2010

Lauluja matkan varrelta

Tässä yksi onnistuneimmista projekteistani aikoihin. Valitettavasti kuvat vähän latistaa taas ja muuttaa värejä. Inspiraatio on kokonaan Timiltä. Tässä on käytetty sekä hänen papereitaa, maskeja, Sizzix teriä, tekniikoita, distressejä, no siis, paljon kaikkea. Tekstit on tulostettu kalvolle, harmikseni mulla ei ollut mitään siihen sopivaa kiinnitysmateriaalia käytössä joten kaksipuoleinen teippi kuultaa hieman läpi.













Vaikka sanoitukset on ehkä osittain synkkiä, niin niillä on mulle positiivinen merkitys. Niistä voi ehkä päätellä mikä on yksi lempi bändeistä. Ajattelin että polttelen vielä levyn noista biiseistä ja liitän sen kirjan yhteyteen.

Onnea kolmikymppiselle

Lähimmäinen. Kaikkea saa tehdä, kaikkea pitää tehdä, kaikkia ovia täytyy tempoa, kaikkia kuita kurkotella. On vain yksi ehto, elinehto: Värisevää sielua ei saa tallata.

-Tommy Tabermann-

maanantai 13. syyskuuta 2010

inspiroidu 124: Epämukavuusalue


Siinäpä se, sisällöltään yksinkertainen, mutta kuitenkin niin ristiriitainen. Paperit on BasicGreyn ja kerrankin olen käyttänyt sizzixiä skräppäilyyn, Noi uudet Tim Holzit on vaan nyt niin ihania. Mulla on kokonainen minialbumi tehtynä niiden inspiroimana, laitan senkin eetteriin lähipäivinä.

Ja tässä vielä linkki Inspiroidu-blogiin.

perjantai 10. syyskuuta 2010

Leiska alkamisesta


Tarkoitus oli osallistua tällä Inspiroidu haasteeseen, mutta en saanut aikaiseksi postata ajoissa, enkä toisaalta oikeen näe mitään hyvää tässä, paitsi ehkä noi kengät. Aina ei voi voittaa.

tiistai 7. syyskuuta 2010

Kalenteri

Tein koulun alkaessa itselleni myös asian mukaisen kalenterin, tai tuunasin oikeastaan. Sassafrass lassia, tietenkin. Teksti on PMMP:tä.



sunnuntai 5. syyskuuta 2010

miehisempiä onnittelukortteja

Jotenkin välillä tuntuu että miehille on kamalan vaikea tehdä kortteja, mutta tarvitaanhan niitäkin siinä missä niitä tyttömäisempiäkin. Tässä sitten muutama sellainen minkä ajattelin menevän vaikka isänpäivänä. Vaikka onkin pitsiä.



Tykkään näiden värimaailmasta itse.

torstai 2. syyskuuta 2010



Syksyisiä puita. Kuvat on leimattu distressillä ja embossattu läpinäkyvällä jauheella. Taustat on myös tehty distresseillä ja suihkuteltu vähän syksyistä kullan hohtoa päälle.

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tervetuloa syksy!

Toivotaan että saadaan sieniä säilöön talven varalle.