Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 20. syyskuuta 2011

Tänään

Olen lukenut ryhmädynamiikasta ja projekteista. Olen tehnyt paperia ja joulukortteja. Olen kerännyt materiaalia luovanaskartelun työtä varten. Ja etsinyt muotoja luonnosta.


















Monen monta työtä odottaa tekijäänsä, pitäisi priorisoida, muunkin kuin mieluisuuden mukaan.

- emmo -

maanantai 19. syyskuuta 2011

Sienijuttuja.

Syksy on lempi vuodenaikani. Pidän sen tuoksusta ja tunnelmasta. Varisevista lehdistä, sateesta ja talveen valmistautumisesta.

Syksyyn liittyy vahvasti ajatus siitä että vanhan loppu on uuden alku.


Pidän sienistä. Toiset sienet kerään mukaani, toisia vain katselen. Joidenkin sienten muoto on mielestäni vertaansa vailla. Vaikkapa pikkuisten herkkutattien.

Tämä vuosi on hyvä sienivuosi. Olen nyt kahdessa päivässä kerännyt yli 20 litraa suppilovahveroita. Kanttarelleja olen kuivannut koko talveksi.






Olemme syöneet sienikastiketta, sienikeittoa ja sienipiirakkaa. Meinasin kokeilla valmistaa hillottuja suppilovahveroita. Onko sinulla erikoisen hyvää sienireseptiä antaa jakoon?

- emmo -

torstai 15. syyskuuta 2011

Kätevä ja tekevä

Ilmoittauiduin Kätevä ja tekevä messuille myymään. Tervetuloa tervehtimään. Messut järjestetään sekä Hämeenlinnassa, että Lahdessa ja olen paikalla kummassakin tapahtumassa.

Nyt onkin sitten vähän hommaa saada kaikki projektit valmiiksi ja myynti kuntoon.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

tiistai 13. syyskuuta 2011

Kutistemuovia

Tänään on aika mennyt kutistemuovin kanssa. Kivaa on ja tykkään tuotoksista, mutta materiaali hukka on vielä liian suurta. Tuotekehittely on työnalla.



- emmo -