Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 15. helmikuuta 2011

Uusi ilme

Kyllästyin blogini liian hilpeään ilmeeseen. Nyt on talvi, nyt saa olla väritön, hajuton ja mauton. ollaan iloisia sitten paremmalla ajalla. Kun leskenlehden alkavat kukkia.
Ollaan iloisia sitten kun elämä on yhtä ruusuilla tanssia ja linnun laulua. Sitten kun ei ole liian kylmä, muttei liian kuumakaan. Sitten kun on valoa, mutta ei ole liian valoisaa ettei saa nukutuksi. Sitten kun saa kotimaisia mansikoita, jotka ei ole liian kalliita, mutta toisaalta ei niitä edullisia lötköksi menneitä.
Ollaan iloisia sitten kun on aihetta juhlaan. Kun joku väittelee tohtoriksi, tai menee naimisiin. Turhan nauraminen, se vasta on hölmöä. Nauru pidentää ikää, mutta kuka tässä kylmässä maassa jaksaisi liian pitkään kituuttaa.
Nautitaan elämästä sitten kun on sen aika. Kun koira on kuollut ja lapset muuttaneet pois kotoa. Onneksi olen eläkesäästäjä. Voin sitten alkaa elää, kolmen kymmenen vuoden kuluttua, eikä tarvitse pihistellä.
Luulen että elämä odottaa minua kulman takana. Aijon kärsivällisesti odottaa sitä. odottaa kevättä ja linnun laulua. Odottaa että on luvallista kiljaista muutama ilon kiljahdus.

Siihen asti. Ollaan vakavia ja otetaan elämä tosissaan.

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.