Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 15. elokuuta 2013

Hyvää oloa skräppäyksestä Variston Sinellissä!

Hyvää oloa skräppäyksestä kurssi perustuu voimauttavan skräppäyksen menetelmään, jossa keskeisessä roolissa ovat valokuvat, luova-askartelu ja tarinat. Kurssi yhdistelee omakuvallista valokuva työskentelyä luovan itseilmaisun kanssa. Kurssin tarkoitus on tehdä näkyväksi omia voimavaroja, nauttia oman luovuuden löytämisestä ja pysähtyä hetkeksi kuulostelemaan omaa itseä.

Kurssi ei varsinaisesti ole tekniikka kurssi, mutta kurssiin sisältyy myös helppoja tekniikoita ja perinteistä skräppäysopetusta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään skräpänneillekkin. Kurssi ei vaadi ennakko tietoja skräppäyksestä, valokuvaamisesta tai muusta askartelusta, vaan kurssille voi tulla omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. 
Kurssi järjestetään  Vantaalla, Variston Sinellissä 1.9, 8.9, 15.9, 22.9 ja 29.9 klo 12-15 

Voimauttava skräppäys tarkoittaa menetelmää, jossa skräppäyksen keinoin voidaan tavoittaa ja tulla tietoiseksi omista voimavaroista. Voimauttavan skräppäyksen ajatuksena on yhdistää valokuva työskentelyä luovan itseilmaisun kanssa.

Ajatus voimauttavasta skräppäyksestä syntyi oman kokemukseni kautta. Olen käsitellyt monia itselleni vaikeita asioita skräppäämällä, yhdistämällä valokuvaa ja omaa luovaa itse ilmaisua. Kiinnostukseni aihetta kohtaan kasvoi kun aloin tarkastella valmiita sivuja ja nähdä niissä piirteitä itsestäni joita en ollut aikaisemmin huomannut. Vaikeistakin aiheista tehdyt omaelämänkerralliset sivut antoivat minulle mahdollisuuden palata tarkastelemaan niitä tunteita ja kokemuksia, joita olin käynyt läpi sivua työstäessäni.

Voimaa skräppäyksestä -kurssin tarkoituksena on pysähtyä hetkeen, tutustua itseen ja saada uusia välineitä itseilmaisun tueksi. Kurssi ei varsinaisesti ole tekniikka kurssi, mutta kurssiin sisältyy myös helppoja tekniikoita ja perinteistä skräppäysopetusta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään skräpänneillekkin.

Kurssi sisältää valokuvaus- ja skräppäystehtäviä, sekä itsenäisiä pohdinta tehtäviä.

Kurssi-ilmoittautuminen: minna@emmo.fi
  1. Kun ilmoittaudut kurssille, laita otsikoksi kurssin nimi + oma nimesi.
  2. Jos tilaat kitin, laita otsikoksi kitti + oma nimi.
  3. Laita jokaista ilmoittautumista kohden oma sähköposti
  4. Kirjoita viestiin yhteystietosi.
Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin muutaman päivän kuluessa. Mikäli et saa varmistus viestiä, ota yhteyttä uudestaan.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.