Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 20. syyskuuta 2013

Leimailutaivas

Hei vaan kaikki! Huomenna järjestetään Leimailutaivas messut täällä Kirkkonummella, jossa olen esittelemässä Paperilla -lehteä! Tervetuloa mukaan! Olisi hauskaa nähdä teitä blogini lukijoita.

Paperilla -lehden kojulla meillä on mukana askartelutarvikkeita ja kojulle saa tulla katselemaan valmiita töitä ja tekemistä. Lisäksi on mahdollisuus kysellä. Pyrimme parhaamme mukaan kertomaan harrastuksesta, neuvomaan ja innostamaan. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan!

Lisäksi  olemme koonneet inspiroivista uutuuksista niin skräppäykseen, korttien tekemiseen kuin mixed mediaankin soveltuvia paketteja. Toimituksen tytöt ovat tehneet paketeissa olevista tuotteista upeita esimerkkitöitä ja jokainen paketin ostanut saa verkko-osoitteen, josta lisäinspiraatiota ja innostusta voi käydä hakemassa. Löydät sivuilta ohjeita, valmiita töitä ja videoita.

työ: Riikka

Pakkauksen hinta on 15€, joka sisältää vinkki sivuston ja alennuskupongin yhteistykumppanimme Paperilohikäärmeen mixed media tuotteisiin, maaleihin, misteihin, musteisiin ja muihin mömmöihin. 

työ: Riikka

Lisäksi myynnissä on Lokakuun Samat materiaalit haasteen paketti!
Varaathan mukaasi käteistä.Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.