Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 18. helmikuuta 2014

Project life -tyyppinen skräppäys

Project life

Aloitin viime tammikuussa kunnianhimoisen projektin. Project lifen. Pääsin mielestäni aika pitkälle, sillä kansiota on täydennetty elokuulle asti. Ehkä joskus vielä kuron puuttuvat kuukaudet umpeen, mutta toista kertaa en niin pitkään projektiin sitoudu.
Project life tyyliä sen sijaan voi hyödyntää pienemmissäkin projekteissa. Voisin kuvitella toteuttavani esimerkiksi Desember daily albumin PL hengessä, tai vaikka viikko elämästä albumin. Halusin myös kokeilla yksittäisen sivun tekemistä Project life tyyliin.


Sivun elementit on tehty itse, eli Project life ei välttämättä tarvitse valmista tarvike pakkausta. Halusin kokeilla myös liitutaulu kirjoittamista, joten yhdistin sivuun muutamia liitutauluelementtejä.
Myös koristeet on höyheniä lukuunottamatta tehty itse leikkureita hyödyntäen. Kun elementit tekee alusta pitäen itse, saa sivun värimaailmasta ja tunnelmasta juuri sellaisen kun itse haluaa!

Jos haluat kokeilla itse project file tyyppistä paloista koostuvaa sivun rakentamista, niin ilmoittaudu mukaan kurssille tästä!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.