Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

Minä

Hei!

Emmo on reilu kolmekymppinen äiti, vaimo, opiskelija ja yrittäjä. Emmo tmi
on perustettu tammikuussa 2013. Ohjaan työkseni askartelua kehitysvammaisille ja erilaisille harrastusryhmille. Sydäntäni lähellä on auttaa ihmisiä löytämään oma luovuutensa ja tapansa ilmaista itseään. 


Pidän kursseja skräppäyksestä ja mixed mediasta, tarkemman kurssikalenterin löydät täältä. Teen kursseja myös mittatilaustyönä erilaisille ryhmille. Voimauttava skräppäys on itse kehittelemäni menetelmä, joka yhdistää skräppäyksen ja oman kuvan työstämisen luovaksi identiteettityöksi. Lue lisää voimauttavasta skräppäyksestä nettisivuiltani. Kursseja järjestetään myös verkossa!

Minulla on neljä lasta ja ihana mies. Välillä käyn Hämeenlinnassa opiskelemassa ohjaustoiminnan artenomiksi. Käsitöiden pariin ajauduin vuosituhannen vaihteessa vahingossa ja sille tielle jäin. Olen löytänyt paperiaskartelusta oman tapani ilmaisulle ja luovuudelle. Rakastan valmiiden materiaalien ja itsetekemisen suloista sekoittamista. Skräppäyksessä yhdistyvät käsillä tekeminen ja toinen rakas harrastukseni, valokuvaus.

Näkemisiin!

Minna

Y-tunnus 1830670-2

Ps. helpoiten minuun saa yhteyden sähköpostitse minna ( a) emmo.fi


Hi! emmo is just over 30 years old Finnish mom, wife, student and entrepreneur.
I have four kids and a lovely husband. For living I teach crafts for disable people. I'm working at home, so I'm always working and work is my lifestyle. Beside my work I study in HAMK. I will be bachelor of Culture and arts. One day. I hope.

I love photographing and nature. And home decor and mid century. See you!

emmo

Ps. If you need to contact me, please do. minna ( a) emmo.fi


Töitäni on julkaistu tai olen tehnyt DT-hommia tänne:

 

September 2012CSI - September 2013 Special Investigator