Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 18. marraskuuta 2008

Omena saippuaa.

Kun on saippuan teon makuun päästy, niin loppua ei näy. Tein viikonloppuna tälläistä ihanan tuoksuista omena saipuaa, jonka meinasin värjätä vihreäksi omistamillani saippua väreillä. Ne värit on kuitenkin tarkoitettu valmiin saippuamassan (jota myydään esim. askarteluliikkeissä) värjäämiseen, eikä se toiminut tässä lainkaan. Niinpä minulla on nyt ankean väristä, mutta hyvän tuoksuista saippuaa.


Ja eilen sain vihdoin viimein multaan myös meidän joulukukkaset. Toivottavasti ne ehtivät kukkia. Ajattelin että lapset saavat antaa kerho- ja eskaritädeille itse istuttamansa kukkaset. Lisänä ehkä vähän äidin tekemää saippuaa. Nuo saippuat joita olen kuvannut eivät ole vielä paketeissa koska niiden täytyy kypsyä noin kuukausi ennen käyttöön ottoa, tänä aikana niissä oleva lipeä neutraloituu. Kuulin että oliivi saippua on parhaimmillaan puolen vuoden kypsyttämisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi mikä superäiti olet... Huh huh. Hienot kaikki!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit, mulla olisi tuolla justiin sitä valmis-saippuaa, ja jotain värejä ja tuoksujakin löytyy... Ja siitä siten luonteva siirtyminen kynttilöiden tekoon :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.