Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 2. heinäkuuta 2009

Risteilylle lähtijät!

Väliaika tietoja! Muutamalta osallistujalta en ole vielä saanut sähköpostia enkä maksusuoritusta. Odottelen tämän viikon loppuun viestiä, sen jälkeen katson paikan peruuntuneeksi.

Voisiko jokainen ilmoittaunut ilmiantaa itsensä tänne ja linkittää vaikka bloginsa, jos sellainen on. Lisäksi voisi kertoa vähän skräppäily taustoja itsestään, kuinka kauan on skräpännyt, onko jotain tiettyjä kiinnostuksen kohteita tai vaikka toiveita että oppisi jonkin uuden tekniikan tai haluaisi kokeilla jotakin tiettyä skräppäily välinettä.
Meitä on aika iso porukka lähdössä ja luulisin, että saadaan aika paljon tietotaitoa laivalle mukaan!
Muutamilta on myös tullut kyselyä siitä mitä skräppäilykamaa reissuun kannattaisi ottaa mukaan.
Omasta puolestani voin sanoa, että siinä vasta pulma.

Useimmiten tavaraa on mukana ihan liikaa. Mutta laittakaapa vinkkejä siitä mitä meinaatte pakata mukaan!

Aurinkoisia päiviä!

12 kommenttia:

 1. Moro!

  Elikäs innolla odotan risteilyä, tietty itse skräppäämistä, mutta varsinkin shoppailua ja ihanien tavaroiden hiplaamista. Eniten kuitenkin odotan ihmisten tapaamista ja uusia ideoita ja oivalluksia!

  Skräppäystaustaa... Hmm, harrastanut muutaman vuoden vähän on-off -tyyppisesti. Kaikenalaisia ihania tuotteita ja tavaroita olisi, olisi myös aiheita tehdä vaikka mitä, mutta inspiraatio ja aikaansaaminen puuttuu =(

  Sitä ehkä odotan tulevalta risteilyltä ja koko loppuvuodelta, että skräppäyksestä oikeasti tulee osa mun arkea ja istun alas näpräämään myös silloin kun ei ole täydellistä inspiraatiota ja ajatusta.

  Sellaista.

  VastaaPoista
 2. Blogiton skräppääjä Anu ilmoittautuu. Odotan innolla uusia ideoita, motolla "yksi asia on toiselle uusi ja toiselle itsestäänselvä". Omat ajatukset tuntuvat jämähtäneen paikoilleen.
  Aktiivisemmin olen skräppäillyt vajaat 2v, sitä ennen n. vuodesta 2004 satunnaisesti.

  Risteilyltä odotan sitä, että saan kerrankin rauhassa tehdä omaa työtä, eikä 5v tyttäreni ole vieressä -joko viemässä minun ihanuuksiani tai apua tarvitsemassa, vaikka se ihanaa onkin, että hän jo tuossa iässä on innokas skräppääjä :-)

  Ja tottakai odotan sitä, että tutustun uusiin ihmisiin, osan blogeja olen seurannut jo jonkun aikaa, kiva nähdä livenä.

  Toisaalta olen onnellinen jo tästä minilomasta, joka katkaisee alkusyksyn kivasti. Sitä odotellessa. Kiitos kun jaksatte järjestää!

  VastaaPoista
 3. Helou!
  Mun maksu tulee sitten 6.7, kuten ilmoitin. :) Tämä vain muistutukseksi, että tulossa on.

  Reissulta odotan mukavia juttutuokioita ja uusien sekä vanhojen tuttujen tapaamista. Shoppailua tietysti myös.

  Mitään ihmeempää ei ole mielessä, mitä haluaisin oppia tai vielä vähemmän, mitä itse osaisin muille opastaa. Skräpännyt olen reilut pari vuotta.

  Mukaan en ajatellut ihan hirveästi raahata tavaraa, koska tulen täältä Oulusta asti. Ajattelin mahdollisesti koota muutaman skräppipakin joista yritän jotain saada aikaiseksi. Sitten tietysti perustarvikkeet ja valokuvia.

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmoittautuu Nannuli mukaan matkaan. Reissulta odotan mukavaa yhdessäoloa ja rupattelua, kerrankin varmaan juttuseuraa joka puhuu samoista asioista =) Lisäksi on tietenkin kiva piipahtaa Tukholman kaupoissa sekä istahtaa valmiiseen ruokapöytään laivalla. Itse haaveilen pakkaavani mukaan tarvikkeet jonkinlaista minialbumia varten mutta aika näyttää mikä kaikkea sitä sitten tulee raahatuksi mukaan.

  VastaaPoista
 5. Täällä vilkutan :)

  Minä siis olen suunnittelemassa Tukholman osuutta ja laivan skräppäysohjelmaa, ja otan huomioon ne toiveet, jotka tähän mennessä ovat tulleet (sähköpostia saa vieläkin lähettää). Shys on mukana ideoimassa Tukholmassa osuutta.

  Laitan viimeistään elokuussa tarkemmat ohjeet mukaan lähteville siitä, mitä kannattaa ottaa mukaan, siis jos esim. jossain työpajassa tarvitaan jotain erityistä. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 6. Innolla mukana - kiitos järjestäjille! Kopioinpa tähän laiskana Heinikan Heinille lähettämäni DT-kuvauksen itsestäni:

  Päivisin käyn töissä, mutta etenkin viikonloppuöisin minusta kuoriutuu paperiaskarteleva yökukkuja, Lehtipollo. :) Aloitin kuvankäsittelyä vuosia harrastaneena digiskräppäyksen v. 2006, innostuin kortteilusta 2007, ja vuonna 2008 laajensin harrastustani hybridi- ja paperiskräppäykseen. Olen melko hidas askartelija, joten käytän usein skräppäilyn ja kortteilun apuna luonnoksia tai digitemplaatteja. Tykkään hirveästi tehdä erilaisia minialbumeja, sillä niihin saa matkat ja tapahtumat helposti skräpättyä, ja tuntee saaneensa jotain aikaan. Minialbumeissa pääsee myös leikkimään kuvien ja muistojen esitystavoilla - on hauskaa, kun jokainen albumi on oman muotoisensa, kokoisensa ja näköisensä uniikkiesine. Paperiaskartelun lisäksi harrastan lukemista, matkailua, tanssia ja valokuvausta.

  Ei hajuakaan mitä otan risteilylle mukaan, olen viimehetken pakkaaja!

  VastaaPoista
 7. Moikka!
  Nimeni on Sanna ja olen lähdössä mukaan kahden teinityttöni kanssa.
  Skräppäys on ollut harrastuksenani vasta vuoden,joten kaikki vinkit ovat minulle tervetulleita.Tyttöni
  ovat skräpännet hiukan ja innoissaan ovat hekin.Odotan kovasti teihin kaikkiin tutustumista ja koko risteilyä,kiitos järjestäjille!
  Se, mitä tavaroita otan mukaan on vielä mietinnän alla.Ajatuksena oli koota jonkinlainen valokuva/materiaalipussukka.

  VastaaPoista
 8. Tervehdys!
  Näyttää siltä, että laiva on lastattu todellisilla skräppäilykonkareila, joten tasapainon vuoksi mukaan on ilmoittautunut yksi aloittelija ;). Olen siis löytänyt tämän ihanien paperien, leimasimien ja kuvioleikkureiden maailman vasta tänä keväänä, joten odotan innolla oppivani uutta ja saavani paljon uusia ideoita pidempään harrastaneilta.

  Kuvankäsittelyä olen harrastanut jo pidempään ja erilaisia käsitöitä olen tehnyt koko ikäni. Ensimmäiset silppua ja sälää sisältäneet matkapäiväkirjat valmistuivat rapiat 15 vuotta sitten, joten ensimmäiset "skräppäyskokemukset" taitavat olla tuolta ajalta.

  Kahden pienen lapsen äitinä (1 ja 3 v.) odotan myös, että saan askarrella ja ruokailla nautiskellen ja keskeytyksettä. Varmasti hieno reissu tiedossa!

  Matkalaukun sisältöä mietin varmaan vasta elokuussa, kunhan saamme lisävinkkejä työpajoihin liittyen.

  VastaaPoista
 9. Heipsis!
  Olen shys (Suvinakin lähipiirissä tunnettu). Tässä kuussa tulee tosiaan vuosi täyteen kun skräppäykseen tosissani "hurahdin".
  Kivaa lähteä risteilylle ja kuten Xing jo mainitsi olen mukana suunnittelemassa Tukholman päätyä.
  Mukaan aion ottaa joitain tarvikkeita ja kuvia, mutta muutamassa tapaamisessa oltuani, olen huomannut etten ole paljolti mitään saanut aikaiseksi, kun olen niin innostunut rupattelemaan ja kuuntelemaan muiden rupatteluja.
  Kiva päästä myös käymään kaupoissa, kun viime kerralla jouduin muutamassa kaupassa jäämään ulkopuolelle lastenvaunujen kanssa.
  Tietysti odotan myös laatuaikaa kivan äitini ja kaikkien teidän kanssa.
  Unohtamatta tietenkään rauhassa syömistä ja nukkumista kuten Elinakin jo mainitsi.
  (minulla myös 3 ja 1-vuotiaat)
  Ohjelma tuntui ihan hyvältä Emmo.

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Yksi innokas risteilylle mukaan lähtevä skräppääjä ilmoittautuu. Ihana päästä tapaamaan ihmisiä, joiden kanssa voi puhua yhteistä "skräppäyksen kieltä". Mukavaa myös saada opastusta Tukholmassa shoppailulle.

  Aloitin skräppämisen pari vuotta sitten ulkomailla asuessani ja hurahdin siihen täysin. Tilan ja ajanpuutten vuoksi olen joutunut nyt valitettavasti pitämään monen kuukauden tauon skräppämisessä, mutta luulen monen asian kypsyneen mielessäni tuona aikana. Kesälomien ja muuton/remontin jälkeen skräppääminen pyörähtää käyntiin täysillä ja risteilyn ajankohta on minulle mitä mainioin.

  Kiva päästä keskittymään täysillä aiheeseen (ja syömään) ilman ihanan eläväisiä lapsiani.

  Terveisin, Mia

  VastaaPoista
 11. Tervehdys ja kiitos järjestäjille jo etukäteen!

  Odottelen kovasti uusia ideoita ja pääsyä Tukholman kauppoihin sekä tietysti yhdessäoloa tyttären kanssa, sillä yleensä skräppään sen toisen skräppäystä harrastavan tyttären seurassa. Olen kylläkin huono skräppäämään isommassa porukassa mutta ehkä saan jotakin aikaan teidän innoittamananne.

  Olen skräpännyt koko ikäni mutta tullut tietoiseksi siitä vasta vuonna 2002, ja sen jälkeen sivuja on syntynyt kuin sieniä sateella. Minikirjoja en ole tehnyt kuin muutaman enkä aio niitä tehdä jatkossakaan, kun en tiedä, minne niitä varastoisin.

  Toivottavasti saan koottua muutaman skräppipaketin matkaa varten, mutta se jää nähtäväksi. Sivuni kun yleensä syntyvät ilman mitään sen kummempia ennakkosuunnitelmia (paitsi mitä nyt joskus kirjoitan tarinoinnin etukäteen, etten jotakin tapahtumaa unohtaisi).

  Tervetuloa vierailemaan blogissani!

  VastaaPoista
 12. Hupsis, unohtui esittely. Lisään nyt jos vaikka joku vielä täällä poikkeaa... Olen harrastanut skräppäilyä pari vuotta ja sitä ennen muuta paperiaskartelua. Blogistani näkee paremmin, millä lailla... :-)

  Olen haudutteleva, hidas skräppääjä, minulle prosessi on vähintään yhtä tärkeä kuin lopputulos. Risteilyltä odotan että olisi kiva puuhailla kivassa seurassa, ja pidän hyvin todennäköisenä että se toteutuu!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.