Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 12. elokuuta 2010

Kyseenalaisia harrasteita

Tässä sitten vähän erityyppistä kuvamateriaalia verrattuna perinteisiin lomakuviin. Tekstit on tulostettu kalvolle, mutta niitä oli hankala saada kivasti kuvattua, joten jätän ne tällä kertaa näyttämättä. Tapahtuma on Oslo Suscon, ja kyseessä on body suspension. En lähde tässä sen kummemmin erittelemään syitä ja seurauksia.
Materiaaleina olen käyttänyt aaltopahvia, mustaa akryylimaalia, Basic Greyn papereita ja koristeita, Jim Holzin Grunge kuvioita, kalvoa, siirtokuvia, dymoa.

4 kommenttia:

 1. Tää alkaa jo näyttää taiteelta, hieno ja erilainen albumi, pysäyttää.

  VastaaPoista
 2. Tää on miusta tosi hieno. Kuvat on hienoja ja paperit sopii mielestäni todella hyvin värimaailmansa puolesta teemaan. Tykkään kovasti kokonaisuudesta

  VastaaPoista
 3. Vau ja hui. Ihan upeita kuvia! Kävin jo aiemmin kurkkaamassa tän (kun postauksen otsikko houkutteli) ja nyt kun tulin uudelleen oli yllätys että albumin kuvat onkin mustavalkoiset - en yhtään muistanut, kun kuitenkin olin nähnyt samoja värinä inspis-haasteessa. Hyvältä näyttää mv:näkin, ja oon samaa mieltä Sinin kanssa, että albumin materiaalit sopii loistavasti aiheeseen. Hienoa ja hurjaa...

  VastaaPoista
 4. Ohoooo. Aika hurjia kuvia näin maallikon silmin, mutta albumi on ihan mahtava! Tosi hienoa että oot ikuistanut tällaisen ei-niin-tyypillisen-skräppäysaiheen.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.