Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 1. syyskuuta 2009

Sistus jatkuu

No niin. Tervetuloa jatkamaan kierrosta meillä kotona. Aikaisempia kuvia löydät täältä. Ensin muutama kuva keittiöstä. Välitilassa on lasin alla tomaattitapettia.

Tästä hahmottaa vähän enemmän keittiön mallia. Meillä on festivo kotikylmiö keittiössä ja se ollut ihan paras hankinta. Tilan jakajan päällä taas näkyy toi meidän perheen ongelma. Kaikki kama kerääntyy tasojen päälle.

Yläkerran vessa, sieltä voi nähdä mun iloni, sadevesi suihkun.

Portaikossa on iloinen tapetti, joka ei oikeasti ole rypyssä. Oikealla puolella on valokuvaseinä. Harmaat portaat on tuttujen puuseppien tekemät. Nämä portaat erottaa meiden perheen kodin "firman tiloista".

Työpaja. Täällä me tehdään päivisin kehitysvammaisten nuorten kanssa hommia ja iltaisin se toimii mun skräppäily, puuhastelu tilanani.


Meidän tekemää kamaa myynnissä, kortteja, käsitöitä, mitä milloinkin.

Alakerran eteistä. Puu on Mokosta.

Sauna.

Meillä on sisutuksesa aika maltillisesti värejä, kaikkialla ruskeaa laattaa, ruskeita ja valkoisia kiintokalusteita, vähän erimallisia kaapin ovia, mutta hyvin yhtenäistä. Tapetteja on käytetty niin, että niissä on voimakkaampia värejä tai kuvioita, mutta ne on sitten yhdellä seinällä vaan ja muut seinät on maalattu hillitymmin. Nyt kun tässä on asuttu reilu kolme vuotta niin alkaa pikkuhiljaa herätä innostus oikeasti sisustaa ja pikku hiljaa hankkia uusia, tai vanhoja, meille uusia huonekaluja jotka ehkä paremmin olisi juuri meidän näköisiä.

4 kommenttia:

 1. teillä on kiva ja nätti koti. vaikka kiinteet jutut onkin valkoista ja ruskeeta, niin silti teillä on ihanan värikästä!

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavan näköistä, mutta kummasti mun silmäni kiinnittyi eniten tuohon kuvaan, jossa mies imuroi - tällaset jutut aina kiinnittää mun huomioni, oikein sydäntä lämmittää :)

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä kaunis koti. :)

  VastaaPoista
 4. Teidän keittiönverhot: ten points!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.