Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 18. tammikuuta 2010

Kannustusjoukot

Osallistuin taas intohimona skräppäys tapahtumassa järjestettävään vuoden skräppääjä kilpailuun. Kuvaa minulla ei ole kilpailu työstäni, mutta kun viimeistelin leiskaa oli pakko kaivaa kamera esille ja ottaa kuva pöydän laidalla tököttävistä kannustusjoukoista.


Kuten sannikan kanssa oli jo puhetta, kotijoukot ovat aivan varmoja siitä että voitto tulee! Oletteko jo ilmoittautunet ohjelmiin? Minä ilmoittauduin pikkuhelistimen akryylimaali työpajaan. Muutenkin alkaa jo kutkuttumaan, että mitä kaikkea sitä oikein pakkaisi mukaan.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä sun kannustusjoukot =) Ei ole siis ainakaan kannatuksen puutteesta kiinni voittaminen =)

  Ja mitä tulee tuohon viikonloppuun Ikaalisissa, niin vähän samoissa tunnelmissa että mitäköhän sitä haluis siellä tehdä, mitä kaikkea kannattaa pakata. Ajattelin jo nyt alkaa tekemään settejä joita Xing ja Omuli muistaakseni ovatkin blogeissaan esitelleet. Mutta siis tapaamisiin maaliskuussa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jännittävältä tuleva vkl. Ja kotijoukoille olet jo voittaja :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin alkaa jo kutkuttamaan ja kovasti pohdin jo pakkaamisia. Ihanaa taas nähdä kaikkia =)

  VastaaPoista
 4. Minäkin ilmoittauduin samaan workshoppiin! Houkuttelen myös askartelukirppikselle Ikaalisen jälkeisenä viikonlopppuna..

  VastaaPoista
 5. Samaisessa workshopissa minäkin opettelemassa maalien saloja! Tänä vuonna mukana koko viikonlopun ja NIIIIIN innoissani, etten tiedä miten jaksan sinne saakka :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.