Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja uudet tavoitteet

Tältä vuodelta toivon ennen kaikkea onnea ja rakkautta ja terveyttä, itselle, läheisille ja kaikille! Toivon myös että tulevavuosi antaisi enemmän varmuutta ja uskoa siihen mitä sitä isona rupeaisi tekemään. Tähän liittyen haen koulutukseen, jossa voisin opiskella työnohella.
Askartelu rintamalla minulla on myös yksi suuri tavoitteellinen projekti, joka toivottavasti tulee näkymään täällä ahkerampana postailuna. Tästä ehkä myöhemmin lisää.

Näin ennen loppiaista on hyvä hetki esitellä viimeiset joulukoristeet.

Yhdeksi tavoitteeksi uudelle vuodelle voisi olla valokuvaustaitojen kohentaminen.

Yksinkertainen kuusinauha on tehty leikkaamalla Sizzixin avulla kuusia paksusta huovasta. Tämän jälkeen ne on vain liimattu kuumaliimalla kivan näköiseen naruun ja kiinnitetty ikkunaan. Joulun ei aina tarvitse olla niin perinteistä vihreää, punaista ja valkoista tai kultaista, vaan yhtä hyvin koristeisiin voi käyttää vaaleanpunaista, turkoosia, limen vihreää, lilaa ja vaikka keltaista. Joulukuusi on muotona niin nostalginen, että se sitoo koristeen jouluun.

Ja nämä sopii hyvin tälläiseen kotiin, jossa ei olla niin tarkkoja siitä kerätäänkä kaikki koristeet pois juuri loppiaiseen mennessä.

1 kommentti:

  1. Ihana idea. Ihanan lämpöisen näköisiä ja värisiä kuusia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.