Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 17. joulukuuta 2012

Pulloharjakuusi

Olen Pinterestissä törmännyt ihaniin pulloharjoista tehtyihin kuusiin. Halusin kokeilla sellaista itse. Meidän Citymarketissa pulloharja valikoima oli kovin suppea, joten pohjana näissä on Pirkka pulloharja.

Ensin katkaisin pulloharjan sopivaan mittaan ja käänsin pulloharjan pään suoraksi. Tämän jälkeen saksin harjakset kuusen muotoon. Alustan olen tehnyt lasipurkin kannesta, johon on porattu reikä. Päälystin kannen ilmakuivavalla savella. Samaisesta savetsa muotoilin myös kuusiin latvatähdet. Sekä alustan, että kuusen peitin Gel Mediumilla ja pyörittelin koko komeuden sen jälkeen tekolumessa.

Toivottavasti ette vielä kyllästy näihin muoviglittertekolumi joulukoristeisiini, sillä vaiheessa on mm. glitter tammenterhoja ja tähtisadetta!


I have seen some beautiful Christmas trees made of bottle brushes. I wanted to have go with that! In my store that only had one kind of bottle brushes, so I didn't have much of a choice.

First I cut the wire in to right length and after that I made the tree shape. The base is made with mason jars lid. I used air dry clay to cover the lid and to make the star. After that I painted the whole tree with Gel Medium and covered everything with "snow".

I'm so in love with my Disneyplasticwoodland Christmas!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Idea on tosin pongattu Pinterestistä, useammasta eri lähteestä.

   Poista
 2. Hieno! Nyt oon törmännyt niin monta kertaa tuohon saveen, että mistäs sitä vois hankkia? Fimoa on mutta polttaminen ei oikein tällähetkellä innosta. Niin, ja kiitos postista, tuli perjantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on nimenomaan Fimoa, mutta ilmakuivavaa sellaista. Voi kysellä esimerkiksi Tiimarista, Sinellistä tai jos helsingin seudulla asuu, niin omani ostin Hobby Pointista.

   Poista
 3. Oi,oi,oi, enpä ole aiemmin moisia nähnyt ja ihan on huippumahtavia!

  VastaaPoista
 4. great idea! your trees looks gorgeous!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.