Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Arvonta!

Moi kaikki! Pientä arpajaisasiaa näin keskiviikon kunniaksi!

Intohimona Skräppäyksessä oli mahdollisuus osallistua arvontaan ja Mixed Media kurssin voitti Marika Hellevaara! Kiitos kaikille osallistuneille.

Sitten seuraaviin arpajaisiin. Jos sinua on jäänyt mietityttämään Mixed Media kurssi, niin tässä vielä toinen mahdollisuus voittaa kurssi omakseen.Olen puuhaillut uusien nettisivujen parissa. Projekti on vielä kesken, mutta perusajatukseni olisi koota sivut, joilta skräppäystä aloitteleva tai siitä tietoa hakeva voisi yhdestä paikasta löytää infoa, ideoita ja vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiin.

Olen poiminut sivuille omasta blogistani jo tekemiäni infopläjäyksiä, videoita ja muita juttuja. Kun mietin, mistä itse saan eniten ideoita omiin töihini, niin toisten harrastajien blogeista. Makuja ja tyylejä kun on yhtä monta kuin harrastajiakin!

Arpajaisiin osallistuminen on helppoa, ehdota omaa tai lukemaasi skräppäysblogia sivujeni "ota yhteyttä" lomakkeen kautta ja liity postituslistalle. Voit myös halutessasi jakaa yllä olevan mainoksen!

Eli käy tutustumassa sivuillani ja tee oma ehdotuksesi!

www.emmo.fi

Kurssi arvotaan 1.5. Kurssia varten tarvitset googletilin, joka sinulla on jo, mikäli käytät gmail osoitetta. Muuten sinun ei tarvitse osata mitään blogeihin, valokuvaukseen tai muuhun tietotekniikkaan liittyvää.

Kannattaa myös käydä tutustumassa perhekotimme uusittuihin sivuihin www.perhekotivipunen.fi

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.