Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Skräppäys - Priman BAP

Inspiroituneena suomalaisten menestyksestä Priman BAP haasteessa päätin osallistua ensimmäistä kertaa kyseiseen haasteeseen. Olen aikaisemminkin katsellut hauskoja luonnoksia, mutta minulta ei juurikaan ole löytynyt Primaa kotoa. Tai niin luulin. Kaivelin laatikoitani ja löysin ihan mukavasti Priman tuotteita.

skräppäys

Olen käyttänyt sivussa Priman paperia, sabluunaa, kirjaimia ja noita resist canvas lintuja. Kaiken värittämisen olen tehnyt Glimmer mist suihkeilla. Nappi on Polkkaponin ja dimangit tuntemattoman valmistajan.

skräppäys

Kaikesta vinoudestaan huolimatta sivusta tuli mielestäni aika mukava. Harvemmin tulee käytettyä tuollaisia timanttikiekuroita, mutta tähän mistailtuun taustaan se tuo mukavasti kontrastia.

skräppäys

Erityisesti pidän tässä sivussa valokuvista. Halusin kokeilla mustavalkoisten kuvien yhdistämistä värilliseen ja pidän lopputuloksesta. Täytyy useamminkin leikkiä saman kuvan toistamisella ja mustavalkoisten ja värillisten kuvien yhdistelemisellä.

Oikein mukavaa vappua teille kaikille lukijoille!


16 kommenttia:

 1. hauskaa vappua! ja mä tykkäsin tästä jo kun näin instagramissa. kivat värit toimii hyvin mustavalkoisen kanssa muutenkin tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva sivu, ihanat värit ja paljon hyviä ideoita, kuten timanttien yhdistäminen muuten rouheaan sivuun ja saman kuvan toistaminen mustavalkoisena ja väreissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timantit oli minulle oikea oivallus, siltä harveemin niitä tulee laitettua sivuihin, ainakaan tässä muodossa. Halusin sivuuni kuitenkin "Primamaisuutta", ja mieleeni tulivat timantit.

   Poista
 3. Wau! Aivan mahtava! Loistavia ideoita ja ihanat värit! Laita tää seinälle, jooko?!

  VastaaPoista
 4. Striking! Awesome colours and I especially love how you combined the artsy ink spray with the Prima crystal swirls!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.