Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 8. toukokuuta 2012

Musteet tutuksi -kurssi to 24.5

Oletteko jo huomanneet, tai voikohan siltä välttyäkkään ;) mutta pidän siis Askartelu Amaliassa Espoossa kurssin musteista. Ajatuksena on päästä kokeilemaan erilaisia tekniikoita erilaisille materiaaleille ja antaa ideoita miten musteita voi käyttää omissa töissään.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse paperiaskartelu kokemusta, mutta toivon että pidempäänkin askarrellut saa siitä uusia ideoita. Musteiden käyttö on helppoa ja kivaa! Ja itseäni inspiroi ajatus siitä, että osaisin hyödyntää mahdollisimman paljon niitä tuotteita joita olen hankkinut. Halusin myös löytää tapoja tehdä enemmän itse, sekä taustoja, että koristeita.
Tule mukaan emmon kokeilevaan keittiöön. ;-)
Nähdään kurssilla!Musteet tutuksi!

Oletko halunnut kokeilla alkoholimusteita? Haluatko löytää uusia tapoja käyttää musteitasi? Pidätkö väreistä? Upota kätesi kyynerpäitä myöten musteiden maailmaan!

Kurssilla tehdään minialbumi erilaisia tekniikoita hyväksikäyttäen. Kurssilla tulevat tutuksi musteiden monet mahdollisuudet ja tehdään itse upeita sivuja. Hienoon lopputulokseen ei aina välttämättä tarvita valmiita kuviopapereita ja koristeita! Oppeja voit käyttää hyödyksi skräppäyksessä, korttien teossa ja muussa askartelussa.

Kurssi pidetään Amaliassa, osoitteesa Asemakuja , 02770 Espoo. Aivan Espoon keskuksen juna-aseman tuntumassa. Ilmoittautumiset osoitteeseen mira (a) amalia.fi
Kurssin hinta on 22 euroa ja mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kurssista, oli oikein antoisa! Katsotaan jos viikonloppuna sais kuvattua ja laitettua blogiin tuotoksia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.