Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 7. toukokuuta 2012

Love

Olen viime päivät puuhaillut tämän näköisen minialbumin parissa. Sen pohjana on käytetty koulukaveriltani saamaa kapa-levyä, jota käytetään messurakennelmien teossa. Se on paksua, kestävää ja kevyttä. Mainiota pohjamateriaalia minialbumiin. Kaiken lisäksi tämä sattui olemaan molemmilta puolilta tarraa, joten paperin kiinnitys iihen oli helppoa!

Kannen maalasin akryylimaaleilla ja krakleerauslakalla. Käytin sekä valmista krakleerausmaalia, että ihan perinteisiä konsteja. Lintuhäkin olen embossannut useaan otteseen saadakseni sille jämäkkyyttä. Lasidimangit on lahja mummoltani, maalasin niitä alkoholimusteilla (kuten perhosenkin). Paperi on distresseillä tehty ja sitten olen myös vähän käsitellyt vanhan kirjan sivua. Niin ja puista lintua väritin myös musteilla.

 Kaikki sivut on tehty samalla kaavalla. Kuva ja ajatus. Olen käyttänyt papereina Amaliasta hankkimiani 7 Dots studion papereita joiden päälle olen sitten maalannut aika antaumuksella.
Muuten sivuilla on aika maltillisesti koristeita, kukkia ja perhosia, ja sitten noita nappeja, joiden tekoon hankin koneen Amaliasta. En nyt muista härpäkkeen nimeä, sorry!

 Osaan sivuista on myös leimailtu Priman leimasinsarjalla kukkia ja osaan sivuista on eksynyt saman sarjan nappejakin.

 Tykkäsin alla olevasta sivusta eniten. Sen tein Hämeenlinnan skräppäysillassa viime torstaina.

 PS. Osallistun  tällä inspikseen. Kansi on tehty kokonaan itse, joten vähän reunoja hipoen liittynee haasteseen?

Translation:
I did this minialbum using Kapa board. It's light and easy to work with. I used 7 Dots studios papers and some of the embellishments are made by me and some are from Prima, as well as some of the stamps.
I wanted to make more texture to the pages, so I painted them with acryl paints and Crackle Paint. I also used alcohol inks and distress inks. I love to work with inks and paints!
I'm quite happy how this ended up!

5 kommenttia:

 1. Stunning! Siis tämä on mahtava - värit ja kokonaisuus. Tälläiset postaukset kyllä saa mut inspiroitumaan. Omat pohjat on vasta raakavaiheessa tähän inspikseen.

  VastaaPoista
 2. Siis ihan mieletön! Hillitön inspis iski nyt päästä sotkemaan maalien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Tätä olisi ihana päästä lehteilemään ihan livenä. Kuvissakin näyttää upealta, mutta tiedän, että ne syö niin paljon. Kaiken komeuden näkisi livenä.

  Haluaisitko tulla joskus meille sotkemaan? :D

  VastaaPoista
 4. Paula, kiitos!

  Puuhis, Kiva jos inspiroiduit!

  Anski, Sotkeminen on aina kivaa, mutta kuka siivoaisi?!

  Riikka, totta puhut. Kolmiuloitteisuutta on hirmu vaikea saada kuviin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.