Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kasvihuone


Tässä lisää kevättä. Tulostin valokuvan vanhan kirjan sivulle, aika kiva mielestäni. En tiedä säilyykö se kuinka hyvin jälkipolville, mutta en ole niin tarkka happovapaudesta muutenkaan.

Ruusut olen tehnyt ihan itse käyttäen sixxizin käpyleikkuria. Päälle vähän suihketta kiiltoa antamaan.
Perhonen on värjätty alkoholimusteilla. Ja kukka on muuten yksiä vanhoja kukkia joiden väriin ja tyyliin en ollut jotenkin tyytyväinen ja ne jäi käyttämättä, joten keksin vetää niihin päälle kerroksen gessoa ja uudet värit. Sopii paremmin tyyliini.

Lisäksi leiskassa on vähän kohokuvioitua akvarellipaperia ja muistetta suihkittu sinne sun tänne.Toivun silmäleikkauksesta, joten pahoittelen jos kirjoitusvirheitä on tavallista enemmän.

Puuhailen muutaman isomman projektin parissa, ja silmät vie osansa, mutta toivon että saan silti tänne blogiinkin laitettua uusia juttuja!

Translation:

I'm recovering from eye operation, so my language might be even more bad than usually. For this LO I printed the picture to old book page. I like how it looks, but I’m not sure how long it will stay. Well, we will see.
I also used roses that I made with sizzix (tattered pinecone). Butterfly is colored with alcohol inks and flower is painted with gesso and colored with mists.

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Pikaiset paranemiset silmälle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tulostaa kuva kirjan sivulle, pistän korvan taakse...

  VastaaPoista
 3. Nytkö se leikkaus oli? Jännittikö? Miten meni?

  VastaaPoista
 4. Nelsson, Sitä yritettiin jo muutama viikko sitten, mutta mulla on niin ahtaat luomivälit (?) ettei eka yritys tuottanut kuin mustelman silmään. Toinen kerta oli toisella koneella Helsingissä, joka sujuikin ongelmitta. Jännitti, mutta esilääkitys teki tehtävänsä ;)
  Epämielyttävintä oli sen läpän kääntäminen. Kun näkee että joku tökkii silmää piikillä. Jotenkin luonnon vastaista.
  Eka päivä leikkauksen jälkeen oli karmea. Kuin havunneulanen silmässä ja pidin aurinkolaseja sisälläkin. Tänään on ollut helpompaa, mutta näkö on vielä vähän outo. Hahmottaminen on vaikeaa. Näen tavallaan hyvin, mutta silti vielä vähän kuin jonkun läpi. Ehkä se menee ohi?
  Kauan sulla kesti että näkö oli täysin normi?

  VastaaPoista
 5. Auts! Parane pian. Nostan blogissani hattua sinulle, olet tehnyt viime aikoina tosi hienoja duuneja. Kuten toikin sivu nyt. Happovapaus on hermoheikkoja varten, tärkeintä on että tekeminen on kivaa ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla tehtiin se läppäkin silmään terällä, joten jouduin panikoimaan kun ropelsivat silmää. Mä näin hyvin jo 2h leikkauksesta. Näkö tarkastettiin lähtiessä. Mulla kuitenkin silmät kuivuivat niin (tuntui sumealta) että jouduin laittamaan kostutustippoja ekan viikon 15-30min välein. Tippojen jälkeen helpotti aina. Kun viikko (ja ne antibioottitipat sai lopettaa) oli ohi, alkoi se kuivuminenkin helpottaa. Nyt kun koko jutusta on pari kuukautta, laitan tippoja ehkä kerran päivässä.

  Tuo siitepöly ja pöly yleensä pahentaa silmien kuivumista. Mä en ite tuntenut että silmät on "kuivat". Ne tuntuivat vaan sumeilta ja roskaisilta silloin kun kuivuivat.

  VastaaPoista
 7. Nelsson, mä kävin muutama päivä leikkauksen jälkeen jälkitarkastuksessa ja mulla ei toisessa silmässä ole hajataitto korjaantunut. Jos se ei puolessa vuodessa mene itsestään pois, niin joudun uusinta leikkaukseen. Harmillista tässä on se, että tykkään valokuvata, mutta se on todella vaikeaa kun tarkennusta ei pysty kunnolla tekemään. Plaah.

  VastaaPoista
 8. Toivotaan että korjaantuu. Mulla oli alussa epätarkkuutta, mutta se lähti pois räpyttelemällä.

  Just tajusin etten ole leikkauksen jälkeen kuvannut järkkärillä. Varmaan outoa nyt kun ei oo laseja välissä. Jossain se kamera on laatikossa. Seuraava muutto 10 päivän päästä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.