Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Cameo Silhouette

Yhteinen alkumme ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssia.

 Ylä puolella on 12x12 kokoinen paperi. Tarkoitukseni oli leikata koko paperi hunajakennolle, mutta ei ihan mennyt kuin strömsössä, enkä oikein tiedä miksi. Yht äkkiä kone varmaan ärsyyntyi kuvion leikkaamiseen, sanoi jotain "krums viyyh" ja leikkasi koko paperin halki. Ehkä se ei pidä minusta.

Tässä taas erilaisia koristeita joita leikkelin. Alkuun kone leikkasi hyvin, sen jälkeen se alkoi repimään paperia ja sitten sain sen sellaiseksi, että jälki on siistiä, mutta kone ei leikkaa pohjaan saakka.
Etsin ongelmaan vastausta internetin ihmemaasta ja jossain oli mainittu, että terien kanssa saattaa olla ongelmia. Voi myös olla, että teen jotain väärin. :-)

Joka tapauksessa olin aika ihastunut laajaan valikoimaan mitä Cameolla on tarjota. Kunhan vaan saisin leikkaamisen rullamaan kivuttomasti ja yhteis elomme kukoistamaan!

13 kommenttia:

 1. mielenkiintoista, upean näköisiä leikkelyjä.... hym... "mäenhaluatuotamäenhaluatuotamäenhaluatuota".....

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja tuolla koneella saa tehtyä, kunhan se vaan toimii....

  VastaaPoista
 3. Sain uuden terän ja johan alkoi toimimaan! Ehkäpä saan jotain huomenna valmiiksi asti :)

  VastaaPoista
 4. Mystinen laite. Tykkään kyllä tuosta epäonnistuneesta leikkauksesta, missä osa kennoista on leikkautunut ja osa ei - mutta ymmärrän että nyppii jos se ei ollut tarkoituksellista. Polkupyöräsiluetti on hieno myös :)

  VastaaPoista
 5. Onko nämä kaikki kuviot tulleet koneen mukana? Kun mistään ei tunnu löytyvän tietoa, mitä kaikkea "aloituspaketti" sisältää...

  VastaaPoista
 6. ihania kuvioita :) Mä himoitsen tuota laitetta myös, varsinkin noiden omien "ihan minkä kielisten" tekstien takia. Stansseissa kun on vaan enkkua tarjolla ja valmiita sanoja..

  VastaaPoista
 7. Upeita testailuja!! Toivottavasti tosiaan uuden terän myötä laite toimii moitteettomasti. Innolla odotan lisäkokeiluita :)

  VastaaPoista
 8. Hei kaiki. Sain tosiaan uuden terän eilen, ja voin sanoa, että Voi ihanuus!

  Laittelen uuden postauksen pikapuoliin missä kerron vähän enemmän hankinnastani ja mitä sillä voi tehdä. Siis tällä muutaman päivän kokemuksella.

  VastaaPoista
 9. Ohh!!!

  Suomenkielisten sanojen leikkailumahdollisuus olisi kyllä ihana. Toivottavasti alkukangertelu jäi vain alkuun, hauska nähdä mitä kaikkea teet!

  VastaaPoista
 10. sannika, uusi terä piristi kummasti. Ehkä onnistuin rikkomaan sen terän heti tai sitten siinä oli jotakin vikaa heti alkuunsa.

  VastaaPoista
 11. Terän toimivuus on olennaista! Minä käytin tylsitynyttä terää ja ihmettelin, kun kone ei enää toimi halutulla tavalla. TIlasin uusia teriä ja johan toimii taas.

  VastaaPoista
 12. Mulla kävi niin, että se eka terä meni heti huonoksi, hankin uuden niin johan toimii!

  Onko sulla Sirppu blogia missä voisi käydä katsomassa mitä olet saanut tehtyä Cameolla?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.