Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lomalle lopsis!

Työt alkaa olla pulkassa.Askartelut on toimitettu eteen päin. Niitä ette näe vielä hetkeen. Työni pääsevät oikean valokuvaajan kuvattavaksi.
Lampaat on keritty ja kesälampaat toimitettu uusiin koteihinsa.
Toimistohommat tehty. Yöpaikat sovittu. Osittain on pakattu. Kuusenkerkkäsiirapit on pullotettu, raparperit on säilötty. Eläinten hoitamiset on sovittu.

Matkakuume puskee. Huomenaamuna suuntaamme auton kohti Kolia ja mökkeilemme riemukkaassa alkukesän koleudessa. Suunnitelmissa on kalastusta, kirjan lukemista (minulla on kaksi kirjaa jo varattuna, Poikani Kevin ja Kamelin keltaiset silmät) ja yhdessä oloa. Valokuvaamista tietenkin! Ja ruunaan kosket. Kolilta matka jatkuu Savonlinnan kautta kohti Lappeenrantaa ja sieltä Ristiinan kautta Jämsään. Kahden viikon road trip siis tiedossa. Tiedätkö jotain hienoja paikkoja matkan varrelta? Saa ilmiantaa!

Askartelujuttujen sijaan mukaan on pakattu virkkuukoukkuja ja lankaa. Sadepäivien varalle.

Translation: Tomorrow we are heading to Koli, east of Finland for our summer holidays. All the work is done, some more packing to do. We are two weeks on the road, so it will be quiet here in my blog. I have done quite lot of crafts, but you have to wait to see them. :)

See you later, I'm off to holidays!

Minä lähden Pohjois-Karjalaan. Juon kaljaa auringon nousuun!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.