Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

tallinan reissusta

Hahaa, unohdin kokonaan tämän yhden leiskan minkä tein. Laitetaan se nyt vielä ennen taukoa! Kun se vielä sopii niin mainiosti paskiksen tämän viikon haasteeseen.

Tässä olen työstänyt leiskaa ensin gesson ja sabluunan avulla, sen jälkeen värjäsin taustan musteilla. Halusin taustaan epämääräistä laikukkuutta, joten poistin väriä suihkuttamalla pelkkää vettä ja imemällä veden ja värin kangas rättiin.

Valokuva on otettu kännykällä hotellin aulasta. Kuvan ympärille kehittelin erilaisia koristeita, osa on hankittu matkalla Karnaluksista, osa taas on ihan vanhoista varastoista peräisin olevaa sälää. Lisäksi käytin yhtä korvakoruista parittomaksi jäänyttä pullankorkkia. Pullonkorkin kuvassa on pappani veljiä jatkosodan aikana. Ei siis varsinaisesti liity itse leiskaan muutoin kuin värimaailmaltaan. Ja onhan siellä taustalla tosiaan myös yksi gessottu kukkanen ja pari suikaletta kuviopaperia.

Lopuksi vielä liimailin pieniä mustia dimangeja vähän sinne sun tänne. Jepu jee! Nyt sitten lomalle, jos vaikka malttaisin!Oo, I almost forgot this one. For background I worked with gesso and inks. After that I took some of the color away with water.  I wanted to have weird outlook and I think I got there quite well.
Picture is from my phone, some of the embellishments  are from my trip to Tallinn, some from my collections. Bottle cap is left over from earrings; it’s a picture of my grandpas’ brothers during a war.
Well, that’s it. Maybe now I can say happy holidays :)

7 kommenttia:

 1. ihan törkeen hieno sivu!!!! WWAAAAUUU!!!!! hyvää lomaa!! =)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä tausta! Aivan huippuhieno leiska muutenkin :)

  Hauskaa lomaa! :---)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! Tausta ja koristeet ja... ihan koko kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Tätä sivua oli tosi kiva työstää, tykkään nykyisin tehdä itse taustoja ja kokeilla voimakkaampia juttuja. Tässäkin on taustassa aika paljon kolmiuloitteisuutta vaikka se kuvassa ei niin näykkään!
  Nyt vaan kuulkaa gessot esiin ja kokeilemaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.