Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 11. helmikuuta 2013

Skräppäyksen perusteet -verkkokurssi

13.3 alkaa Skräppäyksen perusteet verkkokurssina!

Kurssilla käydään läpi skräppäyksessä käytettäviä tarvikkeita ja materiaaleja. Saadaan ideoita sommitteluun ja värien käyttöön ja tutustutaan erilaisiin tapoihin skräpätä. Kurssin tavoitteena on auttaa kurssilaisia löytämään omaa tapaansa skräpätä ja rohkaista kokeilemaan ja tarttumaan työhön!

Kurssi on tarkoitettu kaikille skräppäyksestä kiinnostuneille, sekä vasta-alkajille, että hieman jo skräpänneille.

Kurssi sisältää viisi kurssi videota sekä erilaisia vinkkejä ja luonnoksia, joiden avulla skräppäyksen aloittaminen on helppoa. Verkkokurssille voit osallistua missä päin vaan ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa, kurssi materiaali on saatavilla huhtikuun loppuun saakka. Kurssilla toimitaan blogipohjalla, mutta kuvien jakamista varten kurssia varten on oma Flickr -ryhmä.

Kurssilla käydään läpi muutamia tekniikoita, mutta varsinainen Mixed Media -kurssi on tulossa myöhemmin keväällä!Skräppäyksen perusteet from Minna Enqvist on Vimeo.

Kurssin hinta on 30 euroa. Ilmoittautumiset: minnis.enqvist@luukku.comKurssikitti!

Kurssilaisten ja muidenkin blogini lukijoiden on mahdollista lunastaa itselleen kurssikitti! Kitti sopii niin skräppäykseen kuin korttiaskarteluunkin. Voit käyttää kitin materiaaleja perinteisiin skräppisivuihin tai luoda niistä upean minialbumin! 

Kitissä on käytetty ihania uusia, pääasiassa eurooppalaisten valmistajien tuotteita ja mielestäni näissä väreissä näkyy jo tulossa oleva kevät. Paperit ovat kaksipuoleisia, joten voit valita kumpi värimaailma puhuttelee sinua enemmän, turkoosi vai keltainen?
Koristeita kitissä on vähän jokaiseen makuun. Omia suosikkejani ovat paperiset kamerat ja puupahviset tähdet. Mukana kitissä on myös isoäidin aikaista pitsiä, nappeja, höyheniä ja muutama kukka. Käytä koristeita sellaisenaan tai muokkaa niitä haluamaksesi!

Kurssi + kitti on yhteensä 50 euroa + pk, pelkkä KITIN HINTA ON 24 EUROA + POSTIKULUT. TILAA OMASI SÄHKÖPOSTILLA MINNIS.ENQVIST@LUUKKU.COM


Kitti sisältää:

 • 4 kpl kuviopaperia ColorConspiracy: Daily Kate & Texturize 
 • 2 kpl kuviopaperia 7 Dots studio: Love is in the air
 • 1 kpl kuviopaperia Pebbles: Fresh Goods
 • 6 kpl Die cuts kameroita, ColorConspiracy
 • 3 kpl Die cuts ympyröitä, ColorConspiracy (ynpyröiden kuviot saattavat poiketa kuvasta)
 • 2 kpl tarinointi lappuja, ColorConspiracy
 • 1 kpl kirjaimia, 7 Dots studio
 • 1 pss Natural Chipboard tähti kuvioita, Scrapfellow
 • 1 kpl osoitelappu
 • 3 kpl nappeja, saattavat poiketa kuvassa olevista
 • 1 kpl pitsiä
 • 2 kpl kukkia
 • höyheniä
3 kommenttia:

 1. Mahtavaa ja ihanaa! Eka kurssi ollut HUIPPU! Tähänkin oli pakko ilmoittautua mukaan ja mainostin blogissani. Uskalsin kaapata sulta tuo kuvan kurssitekstistä sivulleni! Oih! On taas jotai mitä odottaa!

  VastaaPoista
 2. ihana kurssi sulla tulossa. ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiintoisaa. Voiko tätä kurssa käydä omaan tahtiin. Työ kun haittaa harrastuksia. Minä ilman muuta munaan haluaisin ilmoittsutua osoitteeni maaki@netti.fi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.