Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää oloa skräppäyksestä -kurssi

Heippa, tässä pieni ennakkomainos. Muistatteko kun alkuvuodesta pidin voimaa skräppäyksestä kurssin. Nimi on vaihtunut hieman, mutta ajatus on sama. Ensimmäiset kurssit ovat saaneet hyvän vastaanoton ja paljon positiivista palautetta, joten iloisin mielin tarjoan uutta mahdollisuutta osallistua verkkokurssille. Verkkokurssille osallistuminen ei vaadi omaa blogia tai muutat eknistä osaamista, lisätietoja täällä.

Hyvää oloa skräppäyksestä kurssi perustuu voimauttavan skräppäyksen menetelmään, jossa keskeisessä roolissa ovat valokuvat, luova-askartelu ja tarinat. Kurssi yhdistelee omakuvallista valokuva työskentelyä luovan itseilmaisun kanssa.  Kurssin tarkoitus on tehdä näkyväksi omia voimavaroja, nauttia oman luovuuden löytämisestä ja pysähtyä hetkeksi kuulostelemaan omaa itseä.

Kurssi ei varsinaisesti ole tekniikka kurssi, mutta kurssiin sisältyy myös helppoja tekniikoita ja perinteistä skräppäysopetusta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään skräpänneillekkin.

Kurssi kestää heinä-elokuun ajan, niin, että jokatoinen viikko keskitytään valokuvaamiseen ja jokatoinen viikko  skräpätään. Kurssi koostuu tekniikka videoista, pohdinta- ja valokuvaustehtävistä. 

Kurssi ei vaadi ennakko tietoja skräppäyksestä, valokuvaamisesta tai muusta askartelusta, vaan kurssille voi tulla omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. Katso lisää: www.emmo.fi

Kurssin hinta on 50 euroa.Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
minna@emmo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.