Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 23. toukokuuta 2013

Skräppäys - Ohi on!

Meillä eletään haikeita, mutta myös onnellisia aikoja. Isoja muutoksia, jotka pelottavat, mutta tuovat mukanaan myös monia uusia, hyviäkin asioita.

Yksi isoista asioista on nuorimman poikani siirtyminen kouluun. Hän on ihana, reipas ja innostunut tuleva koululainen. Hän aloittaa koulutiensä pienessä, kahdeksan oppilaan luokassa. Äitiä jännittää, poikaa jännittää, mutta kaiken päällä on kuitenkin vahva tunne siitä, että kyllä kaikki järjestyy.

Hänellä on ollut onni päästä hienoon esikouluryhmään, jossa on huomioitu puheenkehityksen erityisvaikeudet. Henkilökunta on ollut ystävällistä, kannustavaa ja tarvittaessa myötäelävää. Lapsen erityispiirteisiin on suhtauduttu juuri oikein. Ei vähättelemällä, eikä säälien, vaan kannusten, tukien ja tarvittaessa nauraen. Vahvuuksien kautta. Kumpa kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus samanlaiseen kokemukseen esikoulusta.

Toivomme, että koulumaailma tarjoaa samanlaisia onnistumisia, hienoja kokemuksia ja huimia seikkailuita kuin esikoulu tarjosi!


Sivu on yksikertainen, vailla suurempia nokkeluuksia. Olen halunnut antaa tilaa tekstille ja kuville. Laitoin sivuun muutaman siirtokuvan kohtalaisella menestyksellä. Väri pläntit on tehty Ecolinellä.

Tällä sivulla osallistun myös (myöhässä) Suomalaiseen skräppihetket -haasteeseen.

5 kommenttia:

 1. Voi ihanuus Minna mitä olet kirjoittanut! Kiitos kauniista sanoista ja ajatuksista. Ihan kauhea ikävä tulee Elmoa! Elmohan tulee sitten aika usein hakemaan Oilia päiväkodista, eikös vaan?!

  -krista-

  VastaaPoista
 2. ihana sivu <3
  (muakin jotenkin itkettää että eskari jää taakse ja kaikki hyvät aikuiset siellä)
  Tsemppiä Elmolle tulevaan!!

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu! Olet saanut musteen aaltoilemaan kauniisti, se kehystää kuvia sopivasti. Toisaalta valkoinen tuo ihanaa keveyttä ja raikkautta. Onnea sinne koulutielle!

  VastaaPoista
 4. Ihana tarinointi. Todella hyvä juttu, että lapsi on päässyt oikeanlaiseen ryhmään.

  VastaaPoista
 5. Simppeli ja hieno sivu. Tälle tarinoinnille kannattikin jättää tilaa. Ja väriläiskät ovat onnistuneet upeasti. Tarttis itekin opetella noiden tekoa...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.