Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 18. kesäkuuta 2013

ArtFusion

Viime viikonloppuna olin Hollannissa, ArtFusion tapahtumassa, jonka järjestivät suomessakin tutuksi tullut opettaja Birgit Koopsen ja mixed media opettaja Nathalie Kalbach.

Lensimme ensin Amsterdamiin ja kiersimme päivän ihaillen kaupunkia yhdessä Riikan ja Marshan kanssa. Pakollisena nähtävyytenä kiersimme ensin Rijksmuseumin, mutta aikainen herätys (klo. 4.30!), teki tehtävänsä ja reilun tunnin kiertelyn jälkeen jalat ja pää olivat siinä pisteessä, että eksyimme museossa!

Last weekend I was in Netherlands, Amsterdam and Utrecht. Nathalie and Birgit organized an event called ArtFusion! I really had great time with my new and old friends! Thank you so much for every one!


Kävimme myös tunnin mittaisella kanaaliajelulla, joka oli yllättävänkin hauskaa! Perjantai iltana kanaaleissa ajeli muitakin kuin turisteja ja veneestä näki mukavan kaistaleen Amsterdamilaista elämää. Päätimme ensimmäisen illan yhteisellä illallisella Karibialaisessa ravintolassa.Itse tapahtuma järjestettiin Utrechtissa, Amsterdamin ulkopuolella. Paikasta toiseen pääsi liikkumaan näppärästi junalla.

ArtFusion oli pieni, mukava tapahtuma, joka muodostui neljästä erillisestä kurssista jotka kaikki keskittyivät mixed mediaan. Kurssit olivat keskenään hyvin erilaisia ja mielestäni viikonlopun kattaus oli monipuolinen ja käytössä oli erilaisia medioita ja tekniikoita.

Alkuun meidät jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen pääsi Birgitin opetukseen ja oma ryhmäni aloitti kanvaksen Nathalien kanssa. Nathalie oli hurmaava persoona ja hyvä opettaja, joka tiesi todella paljon käyttämistään medioista, niiden historiasta ja ominaisuuksista.


Tässä kuva omasta työstäni, joka jäi hitusen kesken.


Yksi tapahtuman ehdottomista parhaista puolista oli sen sosiaalisuus, uusien ja vanhojen ystävien tapaaminen, yhdessä tekeminen, ajatusten vaihtaminen. Söimme lounaan yhdessä työpajojen välillä ja se loi yhteisöllistä tunnelmaa entisestään. Työ pajojen jälkeen kävimme illallisella hieman pienemmällä porukalla ja jatkoimme työskentelyä vielä hetken aikaa.

I hope to see you all next year!


Seuraavana aamuna jatkoimme Birgitin kanssa mixed media sivun parissa. Teimme monenlaisia papereita itse  kättäen apuna stanssattuja kuvioita, gessoa ja mistejä. Laitan kuvan valmiista sivusta myöhemmin, kunhan saan sen tehtyä loppuun asti!
Viimeinen kurssi oli Nathalien Panpastel työpaja, jota odotin mielenkiinnolla, sillä PanPastellit ovat minulle uusi tuttavuus. Tykkäsin työpajasta kovasti, mutta en usko, että saan mitään aivan valmista esille vähään aikaan. Aikani kului todellakin vain kokeiluun ja testailuun. Osa paremmalla menestyksellä, osa huonommalla.Pakollinen tuulimyllykuva! Must have windmill picture!


Tässä ihanat opettajat ja tapahtuman järjestäjät! Tätä pientä ja tunnelmallista tapahtumaa voin lämpimästi suositella kaikille mixed mediasta kiinnostuneille! Check out Nathalies blogpost from her blog


PS. Jos sinua inspiroi osallistua Birgitin, Nathalien, Janna Wernerin tai Åsa Danielssonin kursseille, niin kukkaa tänne. Ruotsissa tapahtuu!

3 kommenttia:

 1. Great piccies! Thanks for sharing!

  VastaaPoista
 2. It was wonderful to meet you and spent lots of time with you -so cool I saw you again at the airport :) Thank you for the wonderful pictures! Huge hugs and hopefully soon again ;)
  Nat

  VastaaPoista
 3. It was so awesome having you here! Hope we see each other again soon!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.