Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Skräppäys - Eino

Tämä sivu on taas tehty CSI -haasteeseen! Olen pitkästä aikaa todella innostunut niistä. Mielestäni tässä oli herkulliset värit ja inspiroiduin niistä kovasti.

Riikka, joka kuuluu haasteen DT:hen, oli käyttänyt sivussaan Sassafrassin paperia, joka sattuu olemaan yksi suosikeistani. Muistin, että minulla on jossain kätköissä vielä pieni pala kyseistä paperia, mutta en millään löytänyt sitä. Tarkoitukseni oli skräpistää kyseisen paperin käyttö. Tulin kuitenkin selanneeksi Sassafrass varastoni aika tarkkaan läpi ja löysin värimaailmaan muuten hyvin sopivia papereita. Niinpä tämän sivun paperit ovat pääasiassa "so last season".


Olen liittänyt yhteen kolme eriväristä paperia. valkoisen, oranssin ja sinisen ja sen jälkeen gessottanut ne kevyesti. Sen jälkeen maalasin pintaa Ecolineilla, mutta sinisestä väristä tuli liian hallitseva, joten ei muuta kuin uusinta kerros gessoa.


Gesson kuivuttua olen leimannut taustaan 3rd eye:n lehti leimasimella ja tekstileimasimella. Lopuksi lisäsin muutaman koristeen ja tekstit ja se oli siinä!


Mukavaa kesäoloa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana leiska! Upea työ. Ihania nuo valokuvatkin!

    VastaaPoista
  2. Hieno tausta, kivat kuvat ja värit! Mukava nähdä vaihteeksi ideoita monen kuvan sivuihin. Niitä kun näkee nykyään aika harvoin!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.