Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 31. joulukuuta 2013

Katsaus vuoteen 2013

Vuosi 2013 on ollut monella tapaa ikimuistoinen. Kokosin tähän suosikki tapahtumani ja niistä kertovat blogipostaukset yhteen nippuun.

TammikuuTammikuun superduper hieno juttu oli, kun skräppäysaiheinen artikkelini julkaistiin Ihana -lehdessä!

Helmikuu


Helmikuussa kävin Tukholmassa Finnabairin kursseilla yhdessä Elinan ja Riikan kanssa! Tämä reissu todella sytytti askartelumatkakuumeen.

Maaliskuu


Maaliskuussa teimme reissun Pariisiin yhdessä 10 -vuotta täyttäneen tyttäremme kanssa. Alma sai valita matkakohteen, eikä yhtään harmittanut lähteä keväiseen Pariisiin. Ihana matka, synttärisankarin ehdoilla.

Huhtikuu


Huhtikuussa opetin ja osallistuin kursseille Intohimona Skräppäys tapahtumassa. Viikonloppu oli tuttuun tapaan täynnä ystäviä, naurua, yhdessä tekemistä ja uuden oppimista.

Toukokuu


Toukokuu oli suurien tunteiden aikaa. Oililta murtui ranne ja Elmolta loppui esikoulu.

Kesäkuu


Kesäkuussa pakkasin taas laukut täyteen askarteluvälineitä ja suunnistin kohti Hollantia. Tällä kertaa vuorossa oli Nathalien ja Birgitin järjestämä ArtFusion tapahtuma. Viikonloppu täynnä mixed mediaa!

Heinäkuu


Heinäkuussa juhlittiin veljeni häitä! Oi, ihanaa rakkautta! Kesä myö
s innosti minua valokuvaamaan paljon. Harjoittelemaan, kokeilemaan ja oppimaan. 

ElokuuElokuu huipentui Puolassa järjestettyyn ProzArt tapahtumaan. Tapahtuma oli uudenlainen, erilainen. ProzArtissa oli työpajoja, mutta enimmäkseen tapahtuma oli luovien iohmisten yhteinen kokoontuminen. Luovaloma!

Syyskuu

Syyskuussa valokuvattiin! Haasteeseen sisältyi valtava määrä työtä, vieraiden etsimistä ja organisointia, sitoutumista ja valokuvaamista. Mutta se kaikki kannatti. Moni innostui lähtemään mukaan, moni jakoi upeita tarinoita, heittäytyi. Haaste innosti ja rohkaisi. Minua ja muita.

Lokakuu


Lokakuussa käytiin taas reissussa. Tällä kertaa lennettiin Brysseliin, ja sieltä jatkettiin Scraptastic tapahtumaan. Tapahtuma itsessään oli kuin jonkinlainen tragikoominen B-luokan elokuva, mutta toisinaan on hyvä nauraa itselleen!

Marraskuu


Marraskuussa ilmestyi ihka ensimmäinen Paperilla -lehti! Aivan huikeaa! Olen todella ylpeä sekä omasta, että tiimini puolesta. Me teimme sen, aivan oikean lehden!

Joulukuu


Joulukuu on perinteisesti kiireinen vuosi askartelussa. Yhdeksi huippukohdaksi nousi kuitenkin se, kun minut kutsuttiin Huomenta Suomeen kertomaan askartelusta nimenomaan aikuisten harrastuksena. On tärkeää päästä puhumaan harrastuksestaan suurelle yleisölle.


Kaikenkaikkiaan vuosi on ollut monipuolinen, täynnä iloa ja uusia mahdollisuuksia. Olen saanut matkustella, oppia uutta ja tehdä töitä innostuneiden ja inspiroivien ihmisten kanssa. Kiitos, että olet kulkenut mukanani, tukenut ja rohkaissut uuden edessä. Kiitos kannustavasta palautteesta, neuvoista ja ideoista. Olkoon tuleva vuosi yhtä täynnä luovaa intoa, mukavaa tekemistä ja uusien asioiden oppimista!

Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle blogini lukija!


Photobucket

PS. Lähipäivinä vielä kootusti omasta mielestäni onnistuneimmat työt vuodelta 2013!

4 kommenttia:

 1. Todella hieno vuosi sulla takana!! Onnea ja menestystä tällekin vuodelle :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä ollut upea ja vauhdikas vuosi! Ei muuta kuin menestystä myös vuodelle 2014 myös!

  VastaaPoista
 3. jo vain olette saaneet hurjan paljon kaikkea aikaiseksi menneenä vuotena;) mitähän sitä keksittekin tälle vuodelle, kun teillä on siellä on niin mahtava joukkue yhdessä...

  VastaaPoista
 4. Sulla on ollut aivan mieletön vuosi takana! Toivon kaikkea hyvää, menestystä, rakkautta, liikuntaa ja terveyttä uudelle vuodellesi naurua, iloa ja elämyksiä unohtamatta

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.