Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Askartelutapahtuma Kirkkonummella!


Tervetuloa viettämään askartelun täyteistä päivää Kirkkonummelle!

Ohjelmassa on kaksi kurssia, toinen mixed media työ, joka tehdään kanvas pohjalle, sekä kesäinen sivu Shabby chic tyyliin. Tyylit eroavat hurjasti toisistaan, joten kaikille tarjotaan mahdollisuutta astua ulos omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla jotakin uutta! Kursseilla pääset kokeilemaan akryylimaaleja ja muita medioita, sekä Big shot -laitetta. Kurssien välillä on aikaa tehdä omia askarteluprojekteja, kortteja, skräppäystä, art journalingia tai mitä ikinä mielesi tekee. Voit myös käyttää noin kolmen tunnin mittaisen väliajan muiden askartelijoiden kanssa jutusteluun!

Päivän hintaan sisältyvät kurssimateriaalit, mutta ota mukaasi kanvaspohja, liimaa, sakset, paperileikkuri, kuumailmapuhallin, pensseleitä ja omat perusaskartelutarvikkeesi.Kurssien opettajina toimivat Elina ja Minna.

Väriterapiaa kurssilla tehdään mixed media työ kanvas pohjalle. Käytämme työssä gelliplatea, akryylimaaleja, öljypastelleja, gel mediumia ja tekstuuripastaa upean, yksilöllisen taideteoksen tekemiseen! Opena Minna

Lisätietoja Shabby chic kurssista tulossa.

Hintaan sisältyy kahvit. Kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta on Rosso, kiinalainenravintola ja pizzeria. Paikalle on myös mahdollista tilata pizzaa tai ottaa mukaan omat eväät. Tilassa on sekä hella, että jääkaappi, saattaa olla myös mikro.

Muutama kuva Lyanilta:
Paikkana on Lyan (Pappilanmäki 5, 02400 Kirkkonummi), Kirkkonummen keskustan tuntumassa. Perille pääsee helposti omalla autolla, mutta myös julkisilla kulkuneuvoilla. Juna- ja bussiasemalta on Lyanille noin 1,5 km.

Kirkkonummelle pääsee paikallisjunilla L,S, Y ja kaukojunilla Turusta - Helsinkiin, sekä Pohjolanliikenteen linja-autoilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautumiset minna@emmo.fi


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.