Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 27. maaliskuuta 2014

Helppoja kortteja Gelliplatella

 Olen aivan ihastunut tähän taannoin Paperilohikäärmeestä hankkimaani Gelliplateen. Niinpä kun sain tilauksen tasavuosi syntymäpäiväkortteihin, kaivoin heti Gelliplaten esille ja pistin työntekijäni hommiin.


Työssäni kehitysvammaisten ohjaajana pyrin käyttämään erilaisia luovuia mentelmiä, missä asiakkaitteni oma luovuus pääsee esille. Gelliplate on hyvä esimerkki helposta, hauskasta ja lopputulokseltaan näyttävästä tekniikasta.


Asiakas itse on valinnut värit ja levittää ne Gellin päälle telalla. Tässä otoksessa gessoa lurahti hieman liikaa, mutta lopputulos oli silti hieno.


Levitettyyn maaliin voi piirtää tylpällä esineellä, tässä piirretään pensselin päällä.


Alla kuva joka syntyy kun piirstuksen päälle on painettu ihan tavallinen akvarellipaperi.

Tässä tehdään toista erää sabluunan avulla. 


Teimme kortteja sekoittamalla kahta eri tekniikkaa. Alla olevassa kortissa taustaa on ensin työstetty Pan Pastelleilla, jonka jälkeen siihen on painettu yllä olevan sabluunan kuva Gelli platea käyttäen. Lopuksi päälle on vielä leimattu isolla Stampendouksen leimasimella.Ja tässä on toinen kortti jonka tausta on tehty gelliplatella


Tämän tyyppinen työskentely sopii hyvin tilanteisiin, jossa halutaan tehdä paljon kortteja suhteellisen edullisilla tarvikkeilla ja nopealla tahdilla. Numeroita minulla on aika runsaasti, ne jäävät helposti käyttämättä kirjantarra -arkeista.Aurinkoista päivää!Photobucket

10 kommenttia:

 1. On kyllä ihania, kyllä se gelli on vaan saatava! :D

  VastaaPoista
 2. tosi ihanat aurinkoiset kortit!! =)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mielestäni mixed mediassa piilee juuri se hienous, että lopputulos on monesti upea, vaikka tekniikka olisikin helposti toteutettavissa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä kortit menivät Kirkkonummen kehitysvammaisten tuki ry:n käyttöön.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.