Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 23. lokakuuta 2008

Inspiroidu #25

Oma leiskani liittyy omasta mielestäni selkeästi luontoon. Se kertoo synnytyksestä. Aihe ei ehkä avaudu kaikille, mutta omalta osaltani voin sanoa että ainut kerta elämässäni kun olen fyysisesti ja henkisestikkin kokenut itseni osaksi luontoa on tämän viimeisen synnytykseni aikana. Tai sanotaanko että tällä tasolla. Oilin synnytys sujui "luomusti" ilman lääketieteen puuttumista synnytykseen kulkuun. Synnytyksen aikana sai voimaa ja tunsi yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Tuli sellainen tunne että pääsi yhteyteen sen voiman kanssa mikä yhdistää luomakunnan kaikkia äitejä ja emoja.
Että silleen. Näillä sepustuksilla meinaan tunkea leiskani seuraavan tehtävän annon sisään.


Haaste # 25

INSPIROIVA LUONTO / Ella Eliisa

Hae tähän haasteeseen inspiraatiota luonnosta. Inspiraation lähteenä voi olla kaunis maisema, syksyn väritys, valkoinen joulu, keväiset silmut puissa, heräävä puutarha tai vaikkapa auringonlasku. Luonto on laaja käsite, se voi tarkoittaa tässä yhteydessä vaikka mitä. Valokuvien tulisi jollain tapaa kertoa luonnosta, olipa kuvauskohteena sitten ikimuistoinen maisema tunturista tai lapsien leikit ensilumessa.

5 kommenttia:

 1. Hyvä näkökulma tehtävänantoon! Kaunis sivu.

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu ja hauskan omaperäinen tulkinta haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti toteutettu sivu =)

  VastaaPoista
 4. kiva erilainen lähestymistapa luontoaiheeseen. tykkäsin myos sun sepustuksista, varsinkin kun synnytys on mulla nyt edessä päivänä minä hyvänsä ja odotankin tätä toisen lapsen syntymää innolla kun ensimmäinenkin oli niin hieno kokemus!

  VastaaPoista
 5. Kivasti keksitty aihe haasteeseen ja muutenkin hieno sivu.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.