Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 11. marraskuuta 2011

Altsu eli altered book

Koulun luovan askartelun kurssin puitteissa tein elämäni ensimmäisen altsun. Kokeilin tässä vähän kaiken näköisiä tekniikoita. Tekeminen oli tosi kivaa, voin suositella kaikille kokeilemista! Inspiraatio minulle tuli tästä biisistä.


Tässä on siis otettu vanha kirja uusio käyttöön. Olen liimannut muutamia sivuja yhteen ja loput kirjan sivuista liimasin yhteen niin, että liiman kuivuttua sain kaiverrettua siihen kolon. Sivut olen koristellut leimaamalla ja värittämällä distresseillä. Kokeilin ensin tulostaa tekstit kalvolle, mutta yhden tekstin liitettyäni tajusin että tulos on liian muovinen, joten loput tekstit tulostin värjäämilleni tageille.


Kolon sisälle laitoin perhosen, kolikoita ja muuta sälää jotka sitten päällystin alumiiniteipillä jonka värjäsin alkoholimusteilla. Reunojen alumiiniteippi on kohokuvioitu tiilikuosilla.

Todella hauskaa vaan leikitellä kaikilla jutuilla ilman sen suurempia päämäriä tai sääntöjä. Tykkäsin todella paljon tästä projektista ja aijon varmasti tehdä vielä lisää näitä. Joskus. Kun löydän aikaa.

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.