Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 22. marraskuuta 2011

Isompaa askartelua

Olen viime päivät kuluttanut saunan kylpyhuoneessa hioen ja maalaten. Ostin kierrätyskeskuksesta kympillä mielestäni aika ruman kaapin, mutta näin siinä jotain potentiaalia. Meillä on aika paljon 70-luvun viilutettuja huonekaluja, mutta osan pinta on ajan kanssa ottanut osumaa ja muutenkin on sellainen kausi meneillään että haluan vähän selkeämpää ja jotenkin graafisempaa. Heh heh. Kovin selkeää ja graafista meidän kodista ei saa tekemälläkään, mutta edes hiukan sinne päin.

Lähtötilanne oli tämä: valkoinen kaappi ja siniset ovet.

Kuumailmapuhaltimen avulla rapsuttelin maalit pois.
Ja maalasin puolihimmeällä mustalla kalustemaalilla.

Sisäpuolelta maalasin kaapin valkoiseksi ettei se olisi niin pimeä. Siinä se nyt on, meidän uusi pelikaappi. Vetimet vielä puuttuu. Ja villinä visiona mulla on tehdä kaapin oveen tapetin jämistä pieni puu. Mutta se saa odottaa hetken.

Toinen obstaakkeli joka sai maalia pintaansa oli tälläinen vanha liukuovellinen kaappi. Meillä oli näitä itseasiassa kaksi, mutta ne on jo pitkään olleet vähän epäkäytännölliset (ja rumat). Minä maalasin ja isäntä pisti pyörät alle. Melkeen kuin uusi!Television päällä on kuvasarja jonka valokuvasin kouluprojektia varten. Ostin kuville harmi vaan liian pienet kehykset. Täytyy paremmalla ajalla etsiä isommat.

Tälläinen huonekalujen uudelleen maalaus on ihan kivaa ja edullista. Se vaatii tosin perheen joka ei halua kuukauteen saunoa (tuolien ja kaappien hiominen ja maalaus vei yllättävän kauan, etenkin kun inspiraatio välissä lopahti...), miehen joka uskoo epämääräisiin projekteihin (sanoi tosin tuolien kohdalla että jos ne valmiina on sitten tosi rumat niin pakko niitä ei ole keittiöön ottaa) ja intoa siinä kohtaa missä ei ole osaamista.

Että tälläistä tällä kertaa.
- emmo -

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.