Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kätevä ja Tekevä Hämeenlinna

Vaikka Hämeenlinnan Kätevä ja Tekevä ei yleisömäärällään päätä huimannut niin mukavaa oli sentään. Välillä kun noita kortteja täällä pipertää ja yrittää löytää tasapainoa riittävän yksinkertaisen toteutuksen ja viimeistellyn lopputuloksen välillä niin katoaa kosketus siihen että mikä oikein myy ja mikä on taso ylipäätään myytävissä korteissa.

Kun meillä se on vähän niin että minä teen suunnittelu ja viimeistely osuudet mutta tarkoitus on että kehitysvammaiset asiakkaani tekisivät mahdollisimman monet työvaiheet itse. Se asettaa haasteita työtavoille. Monet vaiheet pitää yksinkertaistaa ja pilkkoa hyvin pieneksi tehtäviksi jolloin asiakkaani pystyvät paremmin hallitsemaan sen mitä tehdään, missä järjestyksessä ja miten.

Sain valtavasti hyvää palautetta viikonlopun aikana ja se jos mikä kannustaa jatkamaan. Kiitos kaikille juttelemaan tulleille ihmisille, aivan mahtavaa!

Saimme korteillemme jopa yhden jälleenmyyjän! Hakaniemenhallissa sijaitseva Taikahali myy korttejamme. Kannattaa käydä katsastamassa etenkin Mauri-mäyris pipot! Hurmaava otus.

Nyt sitten vaan jatketaan vääntämistä ensiviikonlopun Lahden messuja varten.

2 kommenttia:

  1. Hei,mähän tunnen sut!-fiilis tuli vasta nyt:) Käytiin sun pöytäs luona ihastelemassa(vaikkei ostettukaan tällä kertaa mitään). Tykättiin pöydästäs; esillepanosta ja tuotteista! Harmitus oli tosiaan että niin näytteilleasettajia kuin asiakkaitakin tuntui olevan paaaljon viime vuotista vähemmän:(

    VastaaPoista
  2. Pöytänne näyttää tosi houkuttelevalta ja kortit on HIENOJA! Kävin vaklaamassa teidän perhekodin sivuja ja täytyy sanoa, että upea juttu! Teette tärkeää työtä ja mikä mahtavinta, omalla porukalla!! Arvostan!

    Ja onnea tuosta jälleenmyyntisopimuksesta! Taikahalin luoja on tosi kiva tyttö ja hänen tuotteensa on kyllä kivoja!! Ja siinä samassa teidän kortit varmasti menevät hyvin kaupaksi!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.