Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ei menny kuin kodossa

Tykkään Anu Harkin jutuista, ne on sopivan simppeleitä mutta kuitenkin niissä piilee jokin hauska juju. Mielestäni hän tekee hyvää työtä siinä että ohjeet sopivat jokaiselle. Ei tarvitse olla erityisen taitava tai omistaa mielentöntä askartelutarvike varastoa pystyäkseen kokeilemaan. Anu on vähän kuin askartelun suurlähettiläs tai jotakin sen sellaista. Arvostan hänen työtään joka tapauksessa ja lisäksi olen vähän kateellinen. Kun se Koto on niin kivasti sisustettukkin, ja Ratula. Ja etenkin ne suola- ja pippurimyllyt. Sellaisia toivon joulupukilta!

Tämä kranssi on tehty suoraan Koto-ohjeilla. Mutta lopputulos ei kyllä hivele silmää niin kuin kyseisessä ohjelmassa. Ehkä kun mulla oli vaan tota tylsää askarteluhuopaa eikä mitään kierrätysihanuuksia jotka hehkuu ruskan väreissä. Mutta tuollainen meillä nyt kuitenkin ulko-ovessa keikkuu. Jos inspiraatio iskee teen paremman.

1 kommentti:

  1. oi, minä ainakin tykkään! hetken vain katsoin, että mitä ihmettä oot laittanut siihen kranssin keskelle?? ;D kunnes tajusin sen olevan oven ikkuna...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.